Nutta või naerda? Keanu Reevesi ja Winona Ryderi piinlik seksistseen väänab publiku kinos kringliks

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Reisisiht-pulm!» peaosatäitjad Winona Ryder ja Keanu Reeves
«Reisisiht-pulm!» peaosatäitjad Winona Ryder ja Keanu Reeves Foto: Jordan Strauss / AP / Scanpix

Keanu Reeves ja Winona Ryder võivad küll olla kuumad filmistaarid, ent nii mõnigi neist sadadest tuhandetest kinokülastajatest, kes näitlejate viimast filmi «Reisisiht-pulm!» kinos vaatamas käinud, on romantilise komöödia üheks võtmehetkeks oleva seksistseeni peale pidanud piinlikkusest krimpsu tõmbuma. 

Vähemasti kirjutab nii mainekas The New Yorker ning olukord olevat suisa nii kehv, et näitlejatelt on julgetud selle kohta koguni otsesõnu küsida. Mis seal stseenis siis sedavõrd piinlikku oli, et sellest suur number teha?

Filmis kehastavad Reeves ja Ryder kaht kibestunud luuserist pulmakülalist, kes leiavad tänu oma inimpõlglikkusele ühise keele ning lõpuks tee teineteise intiimsesse tsooni. Seksini jõuab jutukas paar (tegu on dialoogiohtra kinoelamusega) vabas looduses, kus nad on äsja seisnud silmitsi oma surelikkusega. «Seepärast tabab neid äkiline eluhoovus,» põhjendab meespeaosatäitja Keanu Reeves stseeni. Ei mingit eelmängu, ei midagi romantilist – paar asub pumpama ning teeb seda vaatajate ängistuseks tervelt mitu lõputuna tunduvat minutit, mille teeb eriti piinarikkaks asjaolu, et tegelased oma juttu ei katkesta. «See tuleb sellest, et nad on mõlemad väga eneseteadlikud inimesed,» põhjendab Reeves edasi. «Aga lõpuks jõuavad nad siiski »õnnelikku kohta«,» lohutab ta.

Õnnelikku kohta jõuab ilmselt ka stseeni lõpuga kaasnevat ääretut kergendustunnet kogev publik...

Vaata, kuidas näitlejad küsimusele reageerisid:

Tahad oma silmaga näha? Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles