Juba järgmine? Miljonär Erik Karu ja tema kaunid südamedaamid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Karu ja Janelys Kirjutaja
Erik Karu ja Janelys Kirjutaja Foto: Ardo Kaljuvee

Miljonärist isa Armin Karu varjust jõudsalt välja murdnud poeg Erik on nautinud elu ilusamat poolt koos veelgi ilusamate saatjannade seltskonnas. Praegu on tema saatjaks Hispaanias sõstasilmne kaunitar Birgit. 

​Erik Karu naudib Hispaanias ilusat ilma ja mõnusat seltskonda. Tumedajuukseline kaunitar Birgit Paist on suurte naeratuste saatel Eriku enda Instagram storysse püüdnud ning koos on postitatud tagasihoidlik pilk luksusliku toidulaua taga. Kas tegemist on Eriku värske kallimaga, või on tegemist sõbraliku ühisreisiga, pole praegu avalikkusele veel teada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Birgit Paist (@birgit_paist) on

Erik Karu on varem avalikkuse ees rääkinud, et jõuka inimesena tuleb lähedaste valmisel ettevaatlik olla. Ka mitmed kaunid neiud on noormehe käevangu hoopis valedel põhjustel sattunud. Kahjuks pole mitmed noormehe avalikud suhted alati just kõige õnnelikuma lõpu leidnud.

Sandra Prits ja Erik Karu
Sandra ja Eriku suhe sai alguse 2008. aastal, kuid kahjuks purunes 2011. aastal. Sandra kinnitas lahkuminekut meediale: «See vastab tõele, meie kolm aastat kestnud suhe on läbi,» sõnas näitsik. Noored olid koos veel Eriku õe Ines Karu pulmas, mis jäi ka nende viimaseks ühiseks avalikuks koosviibimiseks.

Erik Karu ja Laura Kõrgemäe
Laurat ja Erikut nähti esimest korda koos liikumas 2013. aasta jaanuaris, kui juba mõnda aega oli sahistatud, et Laura on lahku läinud oma eelmisest kihlatud kallimast Veikko Maripuust. Laura ja Erik ei varjanud oma läbisaamist ka sotsiaalmeedias. Postitati ksteisega seotud romantilisi fotosid ja kommentaare. 

2014. aasta mai lõpul tuli avalikuks, et paar mõlgutab pulmamõtteid ja seda suisa nii tõsiselt, et kirikliku laulatuse jaoks leerikooli astuti. Tähtis päev pidi leidma aset 2015. aastal, kuid kahjuks jäi paari ühine tee liiga lühikeseks, et ühisel sammul altari ette jõuda. 

Invidia Agentuuri glamuurne avapidu, Laura Kõrgemäe
Invidia Agentuuri glamuurne avapidu, Laura Kõrgemäe Foto: Tiit Mõtus

Erik Karu ja Janelys Kirjutaja
Erik esitles  oma verinoort kallimat 2016. aasta Kroonika meelelahutusauhindade galal. Janelys oli sel hetkel vaid 19-aastane. Suhe oli niivõrd tõsine, et ühiselt soetati Kadriorgu korter ning juba sama aasta suve lõpul koliti kokku. 2017. aasta maiks oli Erik kustutanud sotsiaalmeedias kõik ühised pildid Janelysiga. 

Erik Karu ja Janelys Kirjutaja
Erik Karu ja Janelys Kirjutaja Foto: Ardo Kaljuvee

Anna-Liisa Virkus ja Erik Karu
Pärast ootamatut lahkuminekut Janelysist ei jäänud noormees pikalt norutama. Suve hakul külastas ta avalikke üritusi koos väidetava uue kallima Anna-Liisaga. Siis aga tekkisid taas salasosiad, et Janelys on taas Eriku elus. Seda näis kinnitavat ka foto, mis Olympic Casino 24. sünnipäeval Eriku koos Janelysi ning oma vanematega rõõmsalt ühise fotoseina ette tõi. Pärast seda kommenteeris Erik, et tema ja Anna-Liisa vahel on vaid pikaajaline hea sõprus. 

Anna-Liisa Virkus
Anna-Liisa Virkus Foto: Instagram

Eduka noormehe kaunite kaaslannade hulka kuuluvad veel Reana Aabna ja Kristin Möllits ja kes teab, ehk nüüd ka Birgit Paist?

KANAL 2 SÜNNIPÄEV 26.09.2015 Erik Karu tuli pittu tumedapäise kaunitariga.
KANAL 2 SÜNNIPÄEV 26.09.2015 Erik Karu tuli pittu tumedapäise kaunitariga. Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles