Jõledalt põnev! Pika keelega tulnukpahalane «Venom» asub Tom Hardyt painama

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Hardy filmis «Venom»
Tom Hardy filmis «Venom» Foto: Capital Pictures / Scanpix

Oktoobris kinolinale jõudev koomiksifilm «Venom» toob tähelepanu keskmesse Marveli «Ämblikmehe» maailmast tuntud ühe vägevama ja keerukama tegelaskuju. Tegu saab olema esimese filmiga Venomi tegelaskuju (ja veel ligi 900 Marveli tegelaskuju) õigusi omava Sony plaanitavast Marveli-sarjast. 

Ajakirjanik Eddie Brock (Tom Hardy) on juba aastaid üritanud kukutada kurikuulsat teadlast Carlton Drake’i (Riz Ahmed). Kinnisidee on suutnud juba hävitada Eddie karjääri ja suhte sõbratar Anne’iga (Michelle Williams). Kui Drake’i eksperimendi tulemusena sündinud tulnuksümbioot hüüdnimega Venom (ingl maomürk) Eddie kehasse satub (just erinevate nn peremeesloomade külge haakimine ongi Venomi kui superkangelase omadus, saab viimane endale ootamatult supervõimed ning võimaluse teha, mida vaid hing ihaldab.

Eddie peab kõigest väest pingutama, et õelat, sünget, ennustamatut ja raevust kannustatud Venomit ja tema oma ohtlikke võimeid vaka all hoida, kuidas samas tunneb mees ka vastuolulist joovastust võimust, mida jõud talle annab. Et saavutada oma eesmärgid, hakkavad Eddie ja Venom  teineteist üha enam vajama ning põimuvad omavahel muudkui rohkem. Kus siis lõpuks üldse Eddie lõppeb ja Venom algab?

Apollo Kinodes alates 5. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles