Mis on saanud «Melrose Place'i» kaunitarist Heather Locklearist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HEATHER LOCKLEAR. 1999.
HEATHER LOCKLEAR. 1999. Foto: Rights Managed / FOX TELEVISISPELLING TELEVISIONO

Blondide juuste, siniste silmade ning imelise naeratusega Heather Locklear oli 80ndatel ja 90ndatel üks kuumimaid staare. Tänasel päeval satub ta meediasse aga arreteerimiste ja ravil käimiste tõttu. Mis on endise telekaunitariga juhtunud?

Locklear mängis teleseriaalidest «Dünastia», «T.J. Hooker», «Melrose Place» ja «Spin City» kogudes nõnda omal ajal tohutult kuulsust. 

Haether Locklear. 
Haether Locklear. Foto: imago stock&people / imago/United Archives

Aastatel 1986 – 1993 oli ta abielus rokkmuusiku Tommy Leega. 1994. aastal abiellus ta ansambli Bon Jovi kitarristi Richie Samboraga, kellega tal on 4. oktoobril 1997 sündinud tütar Ava Elizabeth. Nad lahutasid 2007. aastal.

HEATHER LOCKLEAR. 1999.
HEATHER LOCKLEAR. 1999. Foto: Rights Managed / FOX TELEVISISPELLING TELEVISIONO

Ent nüüdseks 56-aastase Lockleari sära on kadumas. Tänasel päeval satub ta uudistesse pigem šokeerivate lugudega, mis on lausa murettekitavad.

Näiteks tänavu veebruaris võeti ta vahi alla füüsilise vägivalla kasutamise eest.

Juunis jõudis meediasse uudis sellest, kuidas problemaatiline Locklear ründas nii politseinikku kui arsti, mille eest ta ka arreteeriti. Juhtunu ajal oli näitlejanna võimuesindajate sõnul tugevalt alkoholijoobes. 

Heather Locklear
Heather Locklear Foto: MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA / MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA/Scanpix

Mõni päev hiljem võttis ta üledoosi ning kohale kutsuti kiirabi, kes 56-aastase näitlejanna  haiglasse toimetas.

Enne seda viidi ta psühhiaatrilistele uuringutele, sest ta ründas nii oma ema kui isa. Pereliikme väite kohaselt oli näitlejannal juba mõnda aega vaimse tervise probleeme ja ta tahtis end tulistada.

Heather Locklear
Heather Locklear Foto: /AP

2018. aasta jaanuaris arreteeris politsei näitlejanna, kuna ta muutus vägivaldseks ning endale ja pereliikmetele ohtlikuks. 

Märtsikuus oli ta alko- ja narkovõõrutusravil, olles enne seda pikka aega alkoholist ja narkootikumidest sõltuvuses ning vägivaldne. Tal diagnoositi ka depressioon.

Heather Locklear.
Heather Locklear. Foto: CAP/PLF / Supplied by Capital Pictures
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles