Vene filmi staarpaar vallutab krimidraamaga «Kambajõmmid» Eesti kinoekraane

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejad Olga Zujeva ja Danila Kozlovski Aleksei German Jr. filmi «Dovlatov» maailma esilinastusel 17. veebruaril Berliini filmifestivalil.
Näitlejad Olga Zujeva ja Danila Kozlovski Aleksei German Jr. filmi «Dovlatov» maailma esilinastusel 17. veebruaril Berliini filmifestivalil. Foto: Ekaterina Chesnokova/Sputnik

Oktoobris jõuab Eesti publiku ette vene krimidraama «Kambajõmmid» (На районе), mille lavastajaks näitleja ning modellina tuntud 31-aastane Olga Zujeva (Olya Zueva) ning peaosas tema elukaaslane, 33-aastane Danila Kozlovski (Danila Kozlovsky).

Film jutustab pisipättidest Vovast (Ilja Malanin) ja tema lapsepõlvesõbrast Kisast (Danila Kozlovski), kes panevad pidu, naudivad elu ja otsivad aina teravamaid elamusi. Kuid ka armastus pole neile võõras. Isegi tänavakakleja Vova suudab armuda kaunisse tantsijannasse Sonjasse (Angelina Stretšina). Paraku tuleb tal seda suhet varjata, sest kambavaim on olulisem ning ta ei taha näida pehmona. 

Kõik muutub siis, kui nad saavad ahvatleva ja tulusa tööotsa. Paraku, kui nad selle töö lõpuni viivad, saaksid neist viimased jätised. Sõbrad on raske valiku ees. Kas Voval ja Kisal õnnestub sõpradeks jääda ja mõista, et elu pole lõputu pidu ja pillerkaar?

Filmi režissööriks on seni lühifilmidega kuulsust kogunud Olga Zujeva, kes tuntud ka kui näitleja ning modell. «Kambajõmmid» on tema esimene täispikk film. Juba enne seda suhet vallutas Olja välismaa moelavasid ja mängis Hollywoodi märulis «Agent Salt» koos Angelina Jolie’ga. Olga Zujeva käe on valminud ka Cameron Diazele kuuluva kingabrändi Pour la Victoire reklaamklipp. 

Peagi jõuab filmilinadele Olga Zujeva esimene täispikk mängufilm «Kambajõmmid» («На районе»). Olga kelle käe all on siiani valminud lühifilmid «Sool», «Kummaline armastus» ja «Treener».

Lisaks Ilja Malaninile ja Danila Kozlovskile astub filmis üles lavastaja Olga Zujeva ise, kes on ühtlasi ka filmi stsenarist.

Apollo Kinodes alates 5. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles