Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Läti presidendi nõunikust Paris Hiltonini: kõige skandaalsemad pildid ja videod, mis on internetti lekkinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton.
Paris Hilton. Foto: Photo ITAR-TASS / COVI

22-aastase supermodelli Kendall Jenneri alastipiltid lekkisid möödunud nädalal internetti, ajades sotsmeedia kiiresti kihama. Selle sündmuse valguses tegi Elu24 ülevaate staaride kõige skandaalsematest fotodest ja videotest, mis internetti lekkinud on. 

  • Näitlejanna Jennifer Lawrence 

2014. aastal varastasid häkkerid megastaaride iCloudi kontodelt alastipilte, üks neist staaridest oli 28-aastane Jennifer Lawrence, keda tuntakse enim tänu tema rollile «Näljamängudes».

Näitlejanna Jennifer Lawrence'i advokaat ähvardas toona kohtuteega kõiki, kes on fotosid avaldanud, aga pildid on internetist kergesti leiatavad ka tänasel päeval. 

Asja hakati ametlikult uurima ning üks häkkeritest, kelle nimi on George Garafano, mõisteti 2018. aastal kaheksaks kuuks vangi. Lisaks peab ta pärast vanglakaristuse kandmist tegema 60 tundi ühiskasulikku tööd.

Jennifer Lawrence'i alastipildid varastati 2014. aastal.
Jennifer Lawrence'i alastipildid varastati 2014. aastal. Foto: Daniel Leal-Olivas / PA Wire/PA Images
  • Näitlejanna ja modell Pamela Anderson

1995. aastal lekkis Pamela Andersoni ja tema toonase abikaasa Tommy Lee seksvideo, mis tõi Pamelale kaasa omajagu kuulsust.

Kuvatõmmis videost: Pamela Andersoni seksvideo lekkis 1995. aastal.
Kuvatõmmis videost: Pamela Andersoni seksvideo lekkis 1995. aastal. Foto: Random Uploader/ Youtube

Seksvideo muutus taas aktuaalsemaks, kui 2009. aastal sattus video viide skandaalse Sacha Baron Coheni filmi «Borat». Tollal tunnistas Anderson, et rääkis lastele sellest filmist. «Issi ja emme olid tohutult armunud ning me filmisime absoluutselt kõik üles,» selgitas Anderson seda oma lastele nõnda.

  • Tõsielustaar ja ärinaine Kim Kardashian 

2007. aastal lekkis Kim Kardashiani ja tema tollase kallima Ray J seksvideo, mis tegi naisterahva üleöö kuulsaks. Varasemalt tunti teda vaid kui Paris Hiltoni sõbrannat. 

Just tänu seksvideo lekkimisel sai tema pere omanimelise tõsielusarja «Keeping Up With The Kardashians». 2012. aastal tunnistas Kardashian isegi, et sai kuulsaks just tänu seksvideole.

2007. aastal lekkis Kim Kardashiani ja tollase kallima Ray J seksvideo.
2007. aastal lekkis Kim Kardashiani ja tollase kallima Ray J seksvideo. Foto: mavrixphoto.com / mavrixphoto.com
  •  Seltskonnatäht Paris Hilton

Paris Hiltoni ja tema ekskallima Rick Solomoni seksvideo lekkis 2004. aastal. Kuigi Hiltoni hotelliketi pärijanna ei olnud tol hetkel kuulus, saavutas ta pärast video lekkimist ülemaailmse tuntuse.

62 minutit pikk seksvideo kandis nime «1 Night in Paris» («1 öö Parisis» - ing k). Hiljem on seltskonnatäht ise tunnistanud, et tahtis end ära tappa, kui video internetti lekkis. 

2007. aastal lekkis Paris Hiltoni seksvideo «1 öö Pariisis».
2007. aastal lekkis Paris Hiltoni seksvideo «1 öö Pariisis». Foto: / MB Pictures
  •  Läti presidendi nõunik Elina Egle

2012. aastal leidis Läti poliitikamaastikul aset suur skandaal, kui president Andris Bērziņši majandusnõuniku Elina Egle alastifotod internetti lekkisid. 

Egle sõnas toona, et keegi häkkis tema isiklikku arvutisse või kirjakasti ja varastas fotod, et tema mainet kahjustada. Naine pöördus asjaga ka politseisse.

Pilte näed SIIT ja SIIT.

  • Lauljanna ja näitleja Miley Cyrus

2017. aastal sattus 25-aastane Miley Cyrus häkkerite ohvriks, kui tema alastipildid varastati ja veebisaidile Celeb Jihad postitati. 

Samas jääb selgusetuks, mida seal veel nii väga lekkida oli - tüdruk on nagunii tihti poolpaljas. 

Miley Cyrus 2015. aastal. Tema alastipildid lekkisid 2017. aastal.
Miley Cyrus 2015. aastal. Tema alastipildid lekkisid 2017. aastal. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM
  • Muusik ja laulukirjutaja Sia

2017. aastal jäi lauljatar Sia kõmupiltnike kaamerate ette alasti ning salaja tehtud pilte üritati kiiresti internetis maha müüa. Ometigi ei õnnestunud see fotograafil, sest Sia jõudis pildid ise enne sotsmeediasse üles panna.

Ta lisas endast tehtud alastipildi Twitterisse, mille juurde kirjutas: «Tuleb välja, et keegi üritab mu fännidele müüa minu alastipilte. Hoidke raha kokku, siin see pilt on. Iga päev võivad olla jõulud!»

  • Näitlejanna Mena Suvari 

39-aastane USA näitlejanna on eesti päritolu, tema isa oli eestlane Ando Süvari. Suvarist on lekkinud erinevaid pilte aastatel 2015-2018. 

On lausa uskumatu, kuivõrd palju leidub temast internetis pilte ning kui lihtsasti on need leitavad.

Näitlejanna Mena Suvari 2007. aastal.
Näitlejanna Mena Suvari 2007. aastal. Foto: mavrixphoto.com / mavrixphoto.com
  •  Miss Venemaa 2009 Sofia Rudjeva

2009. aastal krooniti Venemaa missiks toona 18-aastane Peterburi kaunitar Sofia Rudjeva. Vaid mõned kuud hiljem lahvatas näitsiku ümber skandaal, kui internetti lekkisid tema alastifotod. 

Sofia Rudjeva 2009. aastal.
Sofia Rudjeva 2009. aastal. Foto: AFP / Scanpix

Nimelt paljastas Peterburist pärit kaunitar mõni aasta tagasi oma kehavõlud internetiveebis «Perfect10», mis ongi spetsialiseerunud erootilistele fotodele, kirjutas väljaanne Komsomolskaja Pravda. Pildid rippusid internetis üleval ja iluduse vaatamise eest nõuti kopsakat tasu - ent sealt saidilt levisid need pildid 2009. aastal edasi ja iga üks võis näitsikut alasti vaadata. 

Asja teeb lausa kriminaalseks see, et väidetavalt võis Sofia erootilistel piltidel poseerides olla vaid 14-aastane.

  • Laulja Justin Bieber

25-aastase Justin Bieberi alastipildid lekkisid 2017. aastal, kui internetitrollid häkkisid tema endise tüdruksõbra Selena Gomez'i Instagrami ning postitasid sinna fotod alasti Bieberist.

Selena Gomez deaktiveeris oma konto koheselt. Pilte näed SIIT!

Justin Bieber 2009. aastal.
Justin Bieber 2009. aastal. Foto: Theo Wargo / AFP
  • Meediastaar Marimumm

2016. aastal lahvatas Eestis skandaal, kui Instagrami kasutaja marimumm postitas oma Snapchati kontole video sellest, kuidas ta noormehega vahekorras on. 

Sõna võttis ka populaarne blogija Mallukas. «Ta vanemad on vist superuhked vaadates, kuidas ta kassinäoga mingi tüübi süles ratsutab ja räägib «ainult viis korda said väääää????» #piinlik,» kirjutas Mallukas Facebookis. 

Marimummu seksvideo on avalikult üleval ka pornoleheküljel Pornhub. 

Kuvatõmmis videost: Marimumm
Kuvatõmmis videost: Marimumm Foto: Roaldi nädal / Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles