Eesti toidublogija teeb koostööd staarkokkade Jamie Oliveri ja Martha Stewartiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Velsberg-Tiedemann
Anett Velsberg-Tiedemann Foto: Facebook

Tallinnast pärit toidublogija Anett Velsberg on ülimalt populaarne. Tema populaarsus on võimaldanud teha tal koostööd ka Jamie Oliveri ja Martha Stewartiga.

Anett Velsbergi nimi ei pruugi sünnimaal paljudele midagi öelda, aga 25-aastasel Tallinnast pärit, aga pikalt Lõuna-Aafrika Vabariigis elanud veganikokal, toidustilistil ja -fotograafil on Instagramis 282 000 jälgijat, olles sellega populaarsuselt kolmas eestlane selles pildikeskkonnas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* My kinda ice-cream ? Who can guess the flavour? Tag someone ✨via @black

A post shared by Anett Velsberg-Tiedemann (@anettvelsberg) on

Aneti jaoks on sotisaalvõrgustikust alguse saanud edu kandunud üle pärisellu. Täna teeb ta nii retseptide autori, stilisti kui fotograafina kaastööd väga mitme rahvusvahelise väljaandega, kirjutas Menu. Muuhulgas on tema retseptid ja fotod ilmunud näiteks Briti kuulsaima telekoka Jamie Oliveri ajakirjas, tuntud Ameerika telenäo ja ärinaise Martha Stewarti väljaandes «Martha Stewart Living» ning veel väga mitmetes teistes rahvusvahelistes ajakirjades ja kokaraamatutes. 

«Ma arvan, et vast inimestele lihtsalt meeldib minu stiil ja minu käekiri, see on selline värske ja helge,» arutles Velsberg, miks teda selline edu on saatnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles