Vot see on naine! Anni Rahula tegi abikaasale meeldejääva kingi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Rahula.
Anni Rahula. Foto: Madis Sinivee

Anni Rahula tahtis oma abikaasale, Eesti Laulu uuele juhile teha midagi ilusat, ja kinkis talle piletid hokimängule.

Ainuüksi piletite saamine oli Tomi jaoks üllatus. Aga täiesti uue dimensiooni lisas üllatusele see, et kink saabus pool viis hommikul.

Tomi ja Anni Rahula.
Tomi ja Anni Rahula. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

«Tomi jäi Helsinki Jokerit vs Spartak Moscow pileteid vaadates päris tummaks. Nii äge, et sellised mängud tuuakse koju kätte. Meil on minek!» teatas Anni.

«Viimati käisime hokit vaatama USA-s ja härra lunis juba pikemat aega, et Jokerit või Spartakit näeks,» lisas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❗️?? 2 KHL-i mängu! Tallinnas! ??❗️ Tomi jäi Helsinki Jokerit vs Spartak Moscow pileteid vaadates päris tummaks... (üllatus tuli muidugi ka 04:30 hommikul). Nii äge, et sellised mängud tuuakse koju kätte. Meil on minek! (Viimati käisime hokit vaatama USA-s ja härra lunis juba pikemat aega, et Jokerit või Spartakit näeks.) ||| WELCOME TO THE GAME! Greates joy to surprise my awesome hubby with tickets to sooo good hockey! I will enjoy the “you are amazing” comments two times more for a while now ?? ❗️Helsinki Jokerit kodumängud Tondirabas: 26.10 mängitakse Moskva Spartak-iga kell 18.30 28.10 Severstali Tšerepovets-iga kell 15.00. ? #jäähoki ? #Jokerit ? #KHL ? #Spartak ? #TomiRahula ? #Tondiraba ?

A post shared by Anni Rahula (@annirahula) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles