Naine süüdistas Drake'i vägistamises ja laimus ning pressis temalt taha välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Layla Lace
Layla Lace Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Drake on kohtusse kaevanud naise, kes väitis, et mees tegi ta rasedaks, hakkas selle lapse eest raha välja nõudma ning kõigele lisaks süüdistab räpparit ka vägistamises.

Drake väidab kohtudokumentides, et tema ja Layla Lace kohtusid eelmisel aastal Inglismaal Manchesteris toimunud «Boy Meets World» tuuri ajal, kirjutas TMZ. Mees sõnab, et pärast ühte kontserti veebruaris 2017 nad seksisid tema hotellitoas ja naine sooritas vabatahtlikult ning näiliselt rõõmsalt talle ka oraalseksi.

Kuulsuste juristi Larry Steini poolt sisse antud paberites on kirjas, et Drake olevat öelnud, et Layla läks pöördesse, kui mees ta järgmisel hoommikul tuurile kaasavõtmise asemel koju saatis.

Kohtudokumentide hulgas on ka Layla ja Drake'i vahel järgnevatel nädalatel saadetud sõnumid, milles naine kirjutab, kui väga ta meest igatseb. Drake usub, et naine lõi fantaasia, milles nad on paar, aga kuna mehel ei olnud aega ega energiat, et temaga tegeleda, siis sai Layla väga vihaseks.

Aprillis 2017 tegi ta Instagrami postituse, kus ta esimest korda väitis, et ta on rase. 

«Nii et ka tänapäeval on meestel kombeks nii teha, et sa ütled neile, et oled rase ja nemad ei vasta enam sinu kõnedele!!!»

Kohtudokumentide kohaselt ähvardas naine siis Drake'iga toimunud kirjavahetuse avalikuks teha. Ta täitis oma ähvarduse, kui käis SiriusXM raadios ja teatas, et Drake tegi ta rasedaks.

Mais 2017 palkas Layla advokaadi ja nõudis Drake'il lapse eest raha ning süüdistas teda ka laimamises, kui TMZ oli avaldanud loo, milles mees ütles, et ei ole naist kunagi kohanudki.

Layla keeldus räppari nõudmisel tegemast DNA testi. Selle järel kadusid Layla ja tema advokaat kui vits vette.

Drake väidab nüüd, et terve see asi oli üks suur pettus. 

«Lapse olemasolu kohta ei ole mingeid tõendeid. Kui tal oleks laps, siis oleks see sündinud eelmisel sügisel,» sõnas räppar.

Pärast seda aga otsustas naine taktikat muuta. Selle asemel, et lapse kohta tõtt rääkida, pöördus Layla New Yorgi politsei poole ja sõnas, et Drake oli ta nende üheöösuhte ajal vägistanud. Naine palkas uue juristi, kellega koos hakati Drake'ilt raha välja nõudma. Kui mees naisele raha ei anna, siis lubati vägistamissüüdistused avalikuks teha.

Manchesteri politsei küsitles selle süüdistuse alusel Drake'i, kuid ei leidnud alust uurimise alustamiseks. Kuid Drake'i kohaselt ei lõppenud asi seal. Kuigi muusik oli Manchesteri politsei poolt süüst puhtaks tunnistatud, nõudis Layla temalt vaikuse eest ikkagi mitu miljonit dollarit. Mille alusel, see jäi ka räpparile endale müsteeriumiks.

Räppar Drake.
Räppar Drake. Foto: Evan Agostini / Scanpix

Drake aga on nüüd naise ise kohtusse kaevanud, süüdistades teda väljapressimises, emotsionaalse trauma tekitamises, pettuses ja laimus.

Kui palju valuraha Drake naiselt tahab saada, ei ole täpsustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles