ELU24 ÜLEVAADE: kaunitarid, kes endale kaasaks napsanud sporditähed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Griffin ja Robert Griffin III.
Grete Griffin ja Robert Griffin III. Foto: Instagram

Hõissa, pulmad! Kaugushüppaja Ksenja Balta ja kergejõustikutreener Andrei Nazarov abielluvad järgmisel nädalal - selle ilusa sündmuse valguses tegi Elu24 ülevaate kõikidest kaunitaridest, kes mõne sporditähe rajalt maha võtnud. 

  • Grete Griffin (varem Šadeiko) Robert Griffin III
Grete Sadeiko ja Robert Griffin III
Grete Sadeiko ja Robert Griffin III Foto: Instagram

Eesti mitmevõistleja Grete Griffin (25) on juba mõned aastad USA-s elanud. Esiti sinna õppima läinud Grete tutvus seal aga oma tulevase abikaasaga, Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robertiga (28).

Paarike abiellus tänavu 10. märtsil ning nende peres kasvab pisitütar Gloria. 

  • Ragnar Klavan ja Lili Klavan

Vutiäss Ragnar Klavan (32) tutvus oma tulevase abikaasa Liliga (34) tänu sõprade planeeritud kohtingule. Alates selles ajast on Ragnar ja veetlev Lili koos olnud.

Kooselust on paaril kaks last: Roman ja Ronan.  

  • Heiki Nabi ja Egle Eller-Nabi
Heiki Nabi ja Egle Eller-Nabi.
Heiki Nabi ja Egle Eller-Nabi. Foto: Madis Sinivee

Bikiinifitnessiga tegelev Egle Eller-Nabi (35) ja kahekordne Kreeka-Rooma maadluse maailmameister Heiki Nabi (32) on koos olnud üle kaheksa aasta. Tuttavaks said nad tantsupõrandal ning enam ei mäleta kumbki, kes kelle tegelikult ära võlus. 

31. oktoobril 2010. aastal nad kihlusid ning aasta lõpuks paarike abiellus. 28. mail 2011. aastal sündis neil tütar Renata, 24. juulil 2017. aastal sündis poeg Henri.

  • Margus Hunt ja Heather Hunt (varasemalt Myklebust)
Margus Hunt (vasakul), Heather Hunt ( enne Myklebust) ja pulmakülalised. 
Margus Hunt (vasakul), Heather Hunt ( enne Myklebust) ja pulmakülalised. Foto: twitter

Margus Hunt (31) resideerub juba pikka aega USA-s, kus ta ka Ameerika jalgpallis jõudsalt karjääri teeb. Eesti mehe südamehoidjaks on samuti ameeriklanna Heather Hunt (varasemalt Myklebust). 

2014. aasta juulis paar kihlus ning 2015. aasta aprillikuus peeti maha vägev pulmapidu. Cincinnati Bengalsi mängija ja tema abikaasa Heatheri perre sündis poeg 15. detsembril 2016. aastal poeg Liam Aleksander Hunt.

Järjekorras teine beebi Hunt näeb ilmavalgust septmebris ja temagi on poisslaps.

  • Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo
Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo.
Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo. Foto: TAIRO LUTTER / POSTIMEES

Eesti kümnevõistleja Maicel Uibo (25) läks 2012. aastal USA-sse Georgia ülikooli õpinguid ja treeninguid jätkama. Maiceli abikaasa on Bahama sprinter Shaunae Miller-Uibo (24), kes 2016. aasta olümpiamängudel krooniti võitjaks 400 meetri jooksus.

2016. aasta aprillis paarike kihlus ning 4. veebruaril 2017.aastal Maicel ja Shaunae abiellusid. 

  • Grit Šadeiko ja Rasmus Mägi
Eesti spordiaasta tähtede gala 2016, Grit Šadeiko ja Rasmus Mägi
Eesti spordiaasta tähtede gala 2016, Grit Šadeiko ja Rasmus Mägi Foto: Mihkel Maripuu

Juba aastaid liiguvad sportlased Grit Šadeiko (29) ja Rasmus Mägi (26) üritustel koos, ent avalikult pole kumbki oma suhet kinnitanud.

Kuulduste kohaselt elavad noored koos ja liiguvad ka ühes seltskonnas, jättes mulje kui eriti kuumast paarist. Noorte lähikondlane hõikas aga mõni aeg tagasi välja, et noortel on «motivatsioonisuhe».

  • Gerd Kanter ja Liina Kanter
Pildil Gerd Kanter, Kristjan Kanter, Liina Kanter. 04/11/2014.
Pildil Gerd Kanter, Kristjan Kanter, Liina Kanter. 04/11/2014. Foto: TAIRO LUTTER / PM/SCANPIX BALTICS

Gerdi ja Liina suhe algas pärast keskkooli, enne seda olid nad vaid klassikaaslased. Kettaheitja Gerd Kanter (39) ja Liina (39) abiellusid 7. oktoobril 2008. aastal Uus-Meremaal. 

20. märtsil 2014. aastal sündis paari perre poeg Kristjan. 

  • Ingrid Tõniste ja Toomas Tõniste
Eesti Meelelahutusauhindade publik, Toomas Tõniste, Ingrid Tõniste
Eesti Meelelahutusauhindade publik, Toomas Tõniste, Ingrid Tõniste Foto: Raul Mee

Ingrid Tõniste (varem Nigola)(47) vallutas tuntud purjetaja Toomas Tõniste (49) südame vaid loetud kuudega. Pärast kolme kuud kestnud tutvust nad kihlusid ning abiellumine tuli jutuks juba mõni nädal hiljem.

Toomasel ja Ingridil on pikast kooselust kolm last: Maria Heleen, Marthen Thomas, Mark Gregor.

  • Kaido Höövelson ehk Baruto ja Elena Tregubova

Endine sumomaadleja Kaido Höövelson leidis Jaapanist endale kallima, kelleks osutus Vladivostokist pärit neiu Jelena Tregubovaga. 20. veebruaril 2009. aastal nad abiellusid. 

17. jaanuaril said endine sumomaadleja Baruto ja tema kaunis elukaaslane Elena lapsevanemateks. Paari perre sündis pisipoeg Taar. 

  • Ksenja Balta ja Andrei Nazarov
Pildil Ksenija Balta, Andrei Nazarov. 16/07/2016.
Pildil Ksenija Balta, Andrei Nazarov. 16/07/2016. Foto: TAIRO LUTTER / PM/SCANPIX BALTICS

Kaugushüppaja Ksenja Balta (31) ja kergejõustikutreeneri Andrei Nazarovi (53) võimaliku suhte kohta levisid kuuldused pikalt, enne kui nad ise seda avalikult tunnistasid. Nüüdseks on Nazarov ja Balta olnud paar juba pisut enam kui kümme aastat.

Nazarov kinnitas hiljuti «Ringvaate» saates, et juba järgmisel nädalal helisevad pulmakellad, sest paarike teeb asja ametlikuks.

NB! See jääb rangelt iga paari enda otsustada, kes tegelikult kelle ära napsas. Ülevaade on koostatud meelelahutuslikul eesmärgil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles