Brasiilia jalgpallimeeskond kasutab iga säutsu taga Eesti lipu emotikoni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gremio fänn
Gremio fänn Foto: AFP / Scanpix

Brasiilia jalgpallimeeskond Grêmio, kust sai alguse Ronaldinho jalgpallurikarjäär, ja selle fännid kasutavad sotsiaalmeedias Eesti lipu emotikone.

Twitterit lehtsedes võib üllatuda, nähes Brasiilia jalgpallimeeskonna säutsude taga Eesti lippu, vahendas MENU. Otsene seos Brasiilia tiimi Grêmio ja Eesti vahel siiski puudub, jalgpallimeeskond ja selle fännid on lihtsalt avastanud, et meie sinimustvalge trikoloor sobib kokku tiimi tunnusvärvidega.

Grêmio on Brasiilias tuntud jalgpalliklubi, mis asutati juba 1903. aastal ning mängib Brasiilia kõrgliigas. Ajakiri Forbes on nimetanud klubi üheks hinnalisemaks Lõuna-Ameerikas, selle väärtuseks on 295,5 miljonit dollarit. Eelmisel aastal esindas klubi Lõuna-Ameerika jalgpalliliitu FIFA maailmakarikaturniiril.

Brasiilia jalgpalliässa Ronaldinho karjäär sai alguse Gremio jalgpallimeeskonnast.
Brasiilia jalgpalliässa Ronaldinho karjäär sai alguse Gremio jalgpallimeeskonnast. Foto: JOHAN ORDONEZ/AFP

Klubi liputoonid - sinine, must ja valge on inspireeritud Brasiilia lipust. Grêmio tutvustas oma lippu Baixada staadionil 1918. aastal ning tol ajal oli meeskonna vormis kujutatud horisontaalseid triipe sinistes, mustades ja valgetes toonides

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles