Pane end valmis: algav kinonädal tuleb prääksuvalt lõbus ja väga romantiline

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Väike teene» peaosatäitjad Blake Lively ja Anna Kendrick
«Väike teene» peaosatäitjad Blake Lively ja Anna Kendrick Foto: Toby Melville / Reuters / Scanpix

Sel nädalal jõuab Apollo Kinodesse viis uut filmi, mis peaksid rõõmustama ennekõike just neid, kes ihkaksid nädalavahetusel väikest annust romantikat. 

Briti romantiline komöödia «Patrick» toob vallalise kangelanna ellu lausa kaks «musimopsi»

Komöödia «Patrick» näitab ilmekalt, kuidas inimese parim sõber võib omaniku hulluks ajada, aga samas anda enda eest hoolitseva kahejalgse elule täiesti uue suuna.

Sarah Francis (Beattie Edmondson) on noor õpetaja, kelle elu on hetkel paras sasipundar. Viimane, mida ta oma ellu vajab, on keegi, kelle eest hoolitseda. Eriti veel selline, kes ilastab, norskab ja sööb köögi prügikastist! Ent meeldib see talle või mitte, aga just sellise elumuutusega peab ta harjuma, sest Sarah vanaema pärandas talle oma ärahellitatud mopsi nimega Patrick. Kindlasti oli vanaemal sellega mingi plaan? Vähemalt esialgu tundub, et mitte!

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Temperamentne heatujutükk «Väike Itaalia» ajab peale armu- ja söögiisu

Romantiliste komöödiate maestro, režissöör Donald Petrie on hakkama saanud järjekordse armsa, vaimuka ja hõrgu heatujukomöödiaga.

«Väike Itaalia» (Little Italy) peaosalised Leo (Hayden Christensen) ja Nikki (Emma Roberts) vanemad lahkusid kunagi Itaaliast, et püüelda Ameerika unistuse poole ja rajada New Yorgis oma äri. Ajapikku said mõlema perekonna restoranid Little Italy ehk Väikese Itaalia linnajaos populaarseks. Külastajate rohkusest hoolimata kipuvad restoranid aga teineteisega võistlema, tahtes tõestada, et just nemad on parimad. Sellal kui vanemad omavahel sõdivad, tärkavad Leo ja Nikki vahel romantilised tunded ning noored otsustavad kõigele vaatamata anda voli kirglikele tunnetele, mis neid ootamatult on tabanud. Kas noortel õnnestub õrnu ja kauneid tundeid alal hoida, kuigi näib, et kogu maailm on nende vastu?

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Uus lõbustaja «Shreki» loojatelt! «Prääks prääks kluuk» ajab naerust lausa luksuma

«Shreki» loojad esitlevad uut ja ülinaljakat animakomöödiat «Prääks prääks kluuk» (Duck Duck Goose).

Tõenäoliselt on teiegi tuttavate hulgas mõni üksik poissmees, kelle torisemine on kõiki juba ammuilma ära tüüdanud. Ta mängib muudkui eriti vinget kutti, ehkki kõik ümberringi teavad, et sellel ülekasvanud teismelisel oleks juba ammu aeg täiskasvanuks saada. Just selline tegelane ongi hani Peng: absoluutselt «ilma piduriteta» ning lisaks igasuguse vastutustundeta. Isegi parves kehtivad reeglid talle ei kõlba («Kas me peame ilmtingimata V-kujuliselt lendama?»). Ootamatused viivad Pengi kokku oma parvest maha jäänud kahe pardipojaga ning nüüd on isekas hani sunnitud põngerjad oma tiiva alla võtma. Kummaline kolmik peab õppima omavahel läbi saama ja kasvama tõeliseks pereks, et pikk ja ohtuderohke tee lõunasse ikka õnnelikult lõpule jõuaks.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

«Väike teene» mässib pahaaimamatu pereema kahtlase sõbranna saladuste võrku

«Väike teene» (A Simple Favor) on stiilne põnevik täis pöördeid ja reetmisi, saladusi ja paljastusi, armastust ja truudust, surma ja kättemaksu.

Paul Feigi («Spioon», «Pruutneitsid») lavastatud «Väike teene» jutustab emast ja vlogijast Stephaniest (Anna Kendrick, «Hr Õige», «Audiitor»), kes saab oma lapse sõbra kaudu tuttavaks salapärase ning ligitõmbava naise Emily'ga (Blake Lively, «Madalik», «Adaline'i aeg»). Naiste sõprus ei jõua aga kuigivõrd kaua kesta, kuna Emily kaob jäljetult. Stephanie asub teda otsima ning paljastuma hakkavad saladused, mida ta poleks ealeski osanud kahtlustada...

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Robotkoer «A.X.L» – kas ulmemärulite ajaloo kõige nunnum tehistegelane?

1980. aastate perefilmide «Lühis» ja «Navigaatori lend» vaimus lahendatud «A.X.L» on uus seiklus teismelisest motokrossisõitjast Milesist (Alex Neustaedter), kes komistab kõrgtehnoloogilise ja sõjalisel eesmärgil välja töötatud robotkoera otsa, leides endale truu sõbra.

Järgmise generatsiooni tehisintellekti mõistuse ent koera südamega A.X.L (lühend nimetusest Attack, Exploration, Logistics ehk Rünnak, Retk, Logistika) kiindub poissi, mis omakorda tekitab aga suurt meelehärmi A.X.L-i loonud militaarteadlastes, kes soovivad oma loomingut iga hinna eest poisi käest tagasi saada. Mõistes, mida A.X.L-i röövimine võiks kaasa tuua, asub Miles koos leidliku kaaslase Saraga (Becky G) uue sõbra kaitsele.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles