PILDID JA VIDEO Elu24 rahuldab raadiohääl Taavi Libe uudishimu: kuidas ja millal sai kellestki Gerli Rosenfeldist seltskonnastaar? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Rosenfeld
Gerli Rosenfeld Foto: Viktor Burkivski

«Vikerhommikus» arutlesid saatejuhid Taavi Libe ja Piret Tali selle üle, kuidas Gerli Rosenfeldist seltskonnatäht sai. Vikerraadio saatejuhid jäid küll vastuse võlgu, ent Elu24 teab, kuidas see juhtus ning jagab hea meelega ühe staarikese sünnilugu. 

Rosenfeld lõi omal ajal laineid Playboy Eesti veergudel, osaledes tihti pesu- ja moesõudel Tallinna eliitklubides.

Elu24s äratas ta huvi juba 2012. aastal, mil blondipäist näitsikut, kes oli ka tihe seltskonnaürituste külaline, nähti erinevate meeste seltskonnas.

"Vasaku jala reede" esilinastus Solarises 15. veebruaril.Freelance artist Gerli Rosenfeld tegi filmis tähelepänuväärse rolli
"Vasaku jala reede" esilinastus Solarises 15. veebruaril.Freelance artist Gerli Rosenfeld tegi filmis tähelepänuväärse rolli Foto: Viktor Burkivski

Nii on ta kaamerate ette jäänud näiteks Sixtina moekooli direktrissi Tiina Jantsoni poja Egert-Söreniga ja missispetsialist Raivo Kiisleriga.

Tööprojekte on neiul olnud küllaga. Samuti on ta kaasa teinud näiteks sellises filmis nagu «Vasaku jala reede», kus ta värvika tibirolli tegi. Kunsti nimel võttis Gerli toona ka rinnad paljaks. 

Pärnu Muusikafestivali esitlusõhtu. Gerli Rosenfeld
Pärnu Muusikafestivali esitlusõhtu. Gerli Rosenfeld Foto: Erlend Štaub

Ja nii see läks - olulisteks verstapostideks loos on erinevate seltskonnaürituste väisamised ning julge paljastus filmirolli tarbeks. Sealt edasi tituleeritigi Rosenfeld seltskonnatäheks ja glamuuritariks. Elu24 varamust võib leida ka selliseid lugusid nagu: «Gerli Rosenfeld: veetsin Rybakiga hotellis vaid kaks minutit!», «Seltskonnastaar Gerli Rosenfeld limpsis võõrast siidrit», «Värske seltskonnatäht Gerli ujub Unistuste-Roberto kullameres?», «Seltskonnastaar Gerli Rosenfeld ülbeid mehi ei salli» ja palju muud! 

Gerli Rosenfeld 2018. aastal Fine Spirits & Cigar Weekend üritusel.
Gerli Rosenfeld 2018. aastal Fine Spirits & Cigar Weekend üritusel. Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles