Kas Lenna värskelt avalikustatud muusikavideos on peen vihje tema uuele suhtele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 saates «Hommik!» esitleti Lenna uut muusikavideot loole «Kolm korda». Saatejuhid uurisid lauljatari käest ka, kes on see salapärane noormees, kellega ta vee all suudles?

Imeline video valmis terve suve vältel. Lenna sõnul sõideti üle Eesti kõik kaunid kohad läbi, et saavutada just sellist lõpptulemust. «Võttis päris pikalt see,» tunnistas lauljatar.

Videos on näha erinevaid Eestimaa nurkasid, aga ka lauljatari enda Setomaal asuvat maakodu. Ent oli ka üllatusi, näiteks võib Lennat näha videos tantsimas ja ka vee all salapärast noormeest suudlemas. 

Just veealused kaadrid olid ka need, mis kõige raskemaks kujunesid. «Tehniliselt kõige raskem oli veealune võte. Ma ei osanud arvata, et see nii raske on. Ma mõtlesin, et mis siis ikka, lähed sinna vee alla ja hoiad hinge kinni ja oled vaba, ilus ja tegelikult see ei olnud üldse nii,» tunnistas Lenna. 

«Las ma pakun, et seal vee all ei olnud mitte mingisugust romantikat?» uuris seepeale saatejuht Robert Rool, mispeale vastas Lenna: «No tegelt oli.»

Muidugi oli! Vaadake kasvõi seda veealust suudlust, mida Lenna salapärase noormehega videos jagab. Samas meenutab see salapärane noormees kangest näitleja Lauri Mäeseppa, kes kuulujuttude kohaselt Lenna uus silmarõõm on. Kas tõesti võib see muusikavideo olla vihje tema värskele suhtele? 

Ka «Hommik!» saates uuriti, kes on see õnnelik mees videost, ent lauljatar otsustas jääda salapäraseks. «No vot. See on hea küsimus,» vastab Lenna napisõnaliselt. 

«See on üks mees, kes teeb igasuguseid muusikavideosid vist,» naerab seepeale saatejuht Robert Rool. 

Vaata videot ja otsusta ise, kas see võib olla sama mees, keda on Lenna uueks kallimaks pakutud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles