Turvakaamera video: end Jack Sparrow`ks joonud mees murdis Pärnus sisse söögikohta, et rummi juurde hankida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Facebookis levib turvakaamera video sellest, kuidas Pärnus murrab üks purjus pahalane sisse Mack Bar-B-Que BeachClub’i ning lahkub sealt ka hea noosiga.

«Pärnakad palume abi isiku tuvastamisel, kes reede öösel vastu laupäeva tungis sisse Mack Bar-B-Que BeachClub’i (Supeluse 23A) ruumidesse ning lahkus sealt toodetega, mis ei kuulnud temale! Ehk keegi tunneb kaamerate salvestatud videos rammu täis võõra ära ja aitab tee temani viia?» kirjutatakse Facebookis Märgatud24 Pärnus gruppi.

Elu24 võttis Mack Bar-B-Que BeachClub’iga ühendust ning uuris, kui suure summa eest ikkagi kahjusid tehti ning kas pätt on ka kätte saadud? 

«Võin seda öelda, et see tundmatu oli end Jack Sparrow'ks joonud ja varastas rummi,» vastati toidukohast. Nimelt sai varas Elu24 andmetel endaga kaasa kaks pudelit rummi, ent kahjud Mack Bar-B-Que BeachClub’i jaoks olid suuremad - ligi 200 eurot.

Kas salapärane pätt on juba kätte saadud? Facebookis arutleti video all, et antikangelane meenutab pisut ka strippar Marcot. «Väljanägemiselt meenutab see kutt kergelt strippar Marcot. Nägin seda sama vana kuskil kella 6 paiku Aloha ligidal. Tuli Paradiisi poolt paljajalu ja lahtise triiksärgiga, valge kohvitass käes, mida üritas puruks visata. Vasakul käel oli mingi valge meditsiiniline pael(nagu haiglates jne) või kuidas neid nimetatakse. Oli omamoodi imeliku olemisega,» kirjutas Jaak.

«Kusjuures nägu suht 1:1,» nõustub Raivo.

Ent Mack Bar-B-Que BeachClub kinnitas Elu24le, et inimene on tuvastatud ning juurdlus käib. «Tegemist on Pärnu politseile väga tuttava tegelasega,» sõnati toidukohast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles