Möödunud aastal sekeldustesse sattunud miss Kõrgemäe on äris tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Jenni Korjus

Seltskonnatäht ja endine miss Laura Kõrgemäe, kes eelmisel aastal sattus promotüdrukute skandaaliga paraja supi sisse, on ärimaailmas tagasi. Küll aga tegutseb naisterahvas nüüd hoopis rõivaste ja jalanõude müügiga.

Promotüdrukutega seotud skandaali valguses kadus Kõrgemäe mõneks ajaks orbiidilt, ent juunikuus taastas ta oma Instagrami konto, mille kasutajanimeks oli Lrtzik. Toona tunti endise missi ja Invidia modelliagentuuri omaniku tegemiste vastu huvi ja ainuüksi Instagramis oli tal lühikese ajaga ligi 10 000 jälgijat. 

Kuigi juunis lisas ta Instagrami ka foto, kuhu kirjutas: «hea on tagasi olla», kadus ta siiski sotsmeediast mõne aja pärast. 

Nüüd on naisterahvas Instagrami tagasi, ent tegutseb hoopis Sky_lar_btq kasutajanime alt. Nimelt on tegemist SkyLari nimelise butiigiga, mille tegevusvaldkonnaks on kvaliteetsete riiete ja jalanõude müük.

Kuvatõmmis Instagrami kontost sky_lar_btq.
Kuvatõmmis Instagrami kontost sky_lar_btq. Foto: instagram.com

Kui esiti ei märkagi seost Laura Kõrgemäe ja Instagrami butiigi vahel, siis vaadates, millistele piltidele on sama konto varasemalt märgitud, on seos selge. Lisaks jagab Kõrgemäe Facebookis järjepidevalt sama butiigi loosimänge. 

Kuvatõmmis Instagrami kontost sky_lar_btq.
Kuvatõmmis Instagrami kontost sky_lar_btq. Foto: instagram.com

Samuti kattuvad pildid nii Kõrgemäe isiklikul Facebooki kontol, kui ka netipoe Instagrami lehel - näiteks on endise missi kaanepilt Facebookis sama, mis esineb ka Sky_lar_btq Instagrami kontol:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sky_lar_btq on

Veelgi enam, ka Elustiiliagentuur, mis Facebooki kohaselt tegeleb promotsiooni, üritusturunduse ja elamuste pakkumisega, jagab samuti just SkyLar Boutique loosimängu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles