Lembelaulik Sulo Tintse leidis uue südamedaami

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulo Tintse
Sulo Tintse Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Lembelaulik Sulo Tintse (30) seitsme aasta eest sõlmitud abielu Reilika Tintsega (30) on Kroonika andmetel lahutatud. Üksindust Sulo siiski ei tunne, sest talle pakub seltsi imeilus nooruke südamedaam Janika Paabo (19), kes on mehe eksiga pea äravahetamiseni sarnane ja kellega Sulo jäi punasel vaibal pilti filmi «Täitsa lõpp» esilinastusel ülemöödunud reedel.

Sulo ja Reilika kooselu logises juba kaks aastat pärast pulmi, mil mehe pea ajas hulluks keegi salapärane brünett daam. Reilika pakkis seepeale oma kompsud ning kolis tollal vaid üheaastase tütre Laura-Liisaga paari ühisest kodust välja. Mõni aeg hiljem leiti siiski taas ühine keel.

«Ma ütlen kolm asja: teineteisemõistmine, hea seks ja armastus,» tõi Sulo välja põhjused, mis tema ja Reilika abielu päästsid. Sulo rõhutas, et kõik on taas korras ja ta ei plaani enam kusagile minna!

«Sain oma õppetunnid ja tegin omad järeldused. Pole ka seal kõrvalhüppes muru rohelisem.»
Tundub, et teineteisemõistmine, seks või armastus või kõik kolm kokku siiski nii kõikvõimas polnud – Reilika ja Sulo on taas lahus ning nüüd juba väidetavalt lõplikult!

Sulo jääb kidakeelseks. «Ma luban teil endil spekuleerida,» jätab ta antud teema hekseldamiseks vabad käed. «Meid seob sõprus,» lisab Sulo siiski veel enda ja Janika kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles