Noores eas õpetajaga lapsed saanud mees käis kohtus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vili Fualaau koos abikaasaga
Vili Fualaau koos abikaasaga Foto: Kuvatõmmis Instagramist

13-aastaselt oma õpetaja rasedaks teinud Vili Fualaau tunnistas end purjus peaga sõitmises süüdi ja peab nüüd järgmised kaks aastat järelvalve all autoga sõitma.

Mary Kay Letourneau abikaasa peab pidutsemisega piiri pidama, sest kohtueelse leppe kohaselt peab ta vähem alkoholi ja kanepit tarvitama, vahendas TMZ.

Vili Fualaau tunnistas end hoolimatus sõitmises süüdi ja, osana tema karistusest, paigutati tema autole käivituslukk. See tähendab, et kui ta on joonud, siis ei lähe tema auto käima.

Lisaks sellele ei tohi ta kaheksa tundi enne autorooli istumist alkoholi ja kergemaid narkootikume tarvitada.

Vili osaleb ka viie päeva jooksul ühiskondliku töö programmis. Kui mees kõikidest nendest nõuetest järgmised kaks aastat kinni peab, siis ta ei pea vangi minema.

Vili Fualaau sai kurikuulsaks, kui tuli avalikuks tema suhe oma õpetaja Mary Kay Letourneau'ga. Naine veetis kaks perioodi vanglas ning sünnitas mehele kaks last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles