Dalai-laama õnnistas Richard Gere’i ja ta naise veel sündimata last

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Gere ja Alejandra Silva. Legendaarne filmistaar Richard Gere sai kõrges eas taaskord isaks
Richard Gere ja Alejandra Silva. Legendaarne filmistaar Richard Gere sai kõrges eas taaskord isaks Foto: © Fabrizio Bensch / Reuters/Scanpix

Richard Gere ja ta naine Alejandra Silva teatasid hiljuti, et ootavad oma esimest ühist last, kuid hoidsid lapseuudist avalikkuse eest mõnda aega salajas, rääkides sellest esmalt Tiibeti vaimsele liidrile dalai-laamale, kes nende sündimata last õnnistas.

Staarnäitleja Gere, keda tuntakse kassahittidest «Pretty Woman», «An Officer and a Gentleman» ja «Chicago», saab järgmisel aastal natuke enne 70-aastaseks saamist teistkordselt isaks, teatab telegraph.co.uk.

Gere ja ta naine avaldasid 16. septembril foto, millel neid on näha Amsterdamis koos dalai-laamaga. Gere hoiab kätt oma naise piha ümber, dalai-laama hoiab ühe käega Silva käest, teise on aga asetanud naise kõhule.

«Mõni hetk tagasi saime õnnistuse meie kallile, kes on tulemas. Me ei avalikustanud lapseootust enne, kui olime saanud tema pühaduselt dalai-laamalt õnnistuse,» kirjutas 35-aastane Silva Instagramis, lisades pildi Amsterdamist. 

Silva on 69-aastase Gere kolmas naine, nad abiellusid pärast nelja aasta pikkust kooselu selle aasta aprillis Hispaanias Madridis.

Gere on varem olnud abielus modellide Carey Lowelli ja Cindy Crawfordiga. Gere'il on täiskasvanud poeg, kelle ema on Lowell. 

Hispaanlannast ajakirjanikul Silval on varasemast abielust viieaastane poeg.

Silva sõnas kaks aastat tagasi Hispaania väljaandele Hola, et Richard Gere on ta elu valgus, sest kui ta temaga kohtus, oli ta elus raske periood ja Gere tõi ta «mustast august» välja.

Gere on olnud alates 20. eluaastatest budist ja suhtleb sageli dalai-laamaga.

Richard Gere ja dalai-laama
Richard Gere ja dalai-laama Foto: PATRICK DOYLE / REUTERS/Scanpix

Näitleja andis oma praegu 18-aastasele pojale Homerile teiseks eesnimeks Jigme, mis on traditsiooniline Tiibeti budistlik nimi.

Gere sõnas möödunud aastal väljaandele Hollywood Reporter, et teda ei soovita enam Hollywoodi põhivoolu filmidesse, kuna ta on Tiibei sõber ja Hiina kriitik ning Hollywood sõltub väga palju Hiina kapitalist.

«Mulle on mitu rolli ära öeldud, kuna kardetakse, et minu osalemine filmis võib ärritada Hiina jõukureid, kes filme rahastavad,» teatas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles