Kes ja kui palju saab? Avaldati räppar Mac Milleri testament

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mac Miller
Mac Miller Foto: AFP / Scanpix

Segast elu elanud ja narkootikumide üledoosi tõttu surnud räppari Mac Milleri varandus läheb kõik tema vanematele.

26-aastaselt surnud räppar avas 2013. aastal endanimelise usaldusfondi ja tegi samal ajal ka testamendi. Tema vanemad, Mark ja Karen McCormack, on seal märgitud pärijateks. Samal ajal kui tema advokaat David Byrnes on märgitud fondi ja testamendi haldajaks, kirjutas Fox News

Iseenesest on võimalik, et Milleri varandusest võivad osa saada ka mõned veel teadmata kolmandad osapooled, kuid kindel on see, et räppari vanemad saavad kõige suurema osa.

Kui suur on laulu «Self Cafe» esitaja koguväärtus, seda hetkel ei tea. 

Veebisait Celebrity Net Worth arvab, et Mac Milleri väärtus võib olla umbes üheksa miljonit dollarit.

Mac Miller
Mac Miller Foto: AFP / Scanpix

Räppari vend, kelle nimi on Miller, on samuti märgitud vara haldajaks, kui peaks juhtuma, et jurist ei saa oma kohustusi täita.

Mark ja Karen avaldasid poja surma järgselt avalduse: «Malcolm McCormick, kes oli tuntud ja keda inimesed teadsid Mac Milleri nime all, lahkus meie seast 26-aastasena. Ta oli oma pere, sõprade ja fännide jaoks selles maailmas kui ere valgusekiir. Tänan teid palvete eest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles