Justin Bieber tahab pärast abiellumist USA kodakondsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: AFP / Scanpix

Kanada laulja Justin Bieber, kes on kihlatud ameeriklanna Hailey Baldwiniga, sõnas, et ta sooviks pärast abiellumist hea meelega USA kodanikuks hakata.

Allikad sõnavad TMZ vahendusel, et Bieber on andnud sisse taotluse, mis võimaldaks tal omada topeltkodakondsust. Sellega jääks talle tema Kanada kodakondsus alles, aga lisaks sellele saaks temast ka ameeriklane.

Ameerika kodakondsuse taotlemisel ei ole tegelikult ka midagi üllatavat. JB veedab niigi enamus aega USAs ja kui ta veel ka Haileyga abiellub, siis muutub tema side selle riigiga veel suuremaks.

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin Foto: AFP / Scanpix

Justin sündis Ontario osariigis Kanadas, kuid kolis Atlantasse, kui ta oli 13. Ta on sellest ajast saati USAs aega veetnud.

Selleks, et USA kodanikuks saada, peab Justin tõestama viit aspekti:

  • tal on USAs alaline elamine. Tal on see olemas, kuna tal on roheline kaart;
  • ta peab sisse andma USCIS avalduse N-400. Tegu on ametliku palvega alustada tema kodanikuks saamise protsessi. See maksab 700 dollarit ja kõigi eelduste kohaselt on see tema jaoks köömes;
  • FBI teeb talle taustauuringu ja ta annab oma sõrmejäljed;
  • kodaniku intervjuu. Selle ajal peab Justin vastama küsimustele USA ajaloo ja valitsuse kohta ning tõestama, et ta räägib inglise keelt;
  • osalema vandetseremoonial ja näitama ülest lojaalsust USA suhtes.
USA lipp.
USA lipp. Foto: SCANPIX

Kuigi Justin Bieber võiks iseenesest ka Kanada kodakondsusest loobuda, siis vaevalt ta seda teeb. Nii tema kui tema pere on sealt pärit ja ta tunneb riigiga tugevat seost. Lisaks sellele ostis ta hiljuti Ontarios viis miljonit dollarit maksnud maja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles