Galerii: endine Hollywoodi ilueedi Mickey Rourke peab halbade valikutega elu lõpuni elama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1980. aastatel üks ilusamaid mehi Hollywoodis Mickey Rourke, kes tähistab täna 66. sünnipäeva, rikkus igavese nooruse nimel iluoperatsioone tehes naturaalselt kauni välimuse ja peab selle valikuga surmani elama.

Narkootikumide, pidude ja iluoppidega liiale läinud Mickey Rourke oli aastaid filmitööstusest eemal, kuna ei saanud kuidagi oma deemonitest võitu. Seda vaatamata sellele, et ta tegi kaasa filmides nagu «Body Heat», «9½ Weeks», «Diner», «Rumble Fish» ja «The Pope of Greenwich Village».

Aga 1990. aastatel langes Rourke'i staatus nii palju, et ta tegi koos Jean-Claude van Damme'i ja Dennis Rodmaniga kaasa filmis «Double Team».

Kuid 2000. aastatel hakkas tema imago taaskord paranema ja Rourke tegi kaasa filmides nagu «Once Upon a Time in Mexico», «Sin City», «The Wrestler», «Iron Man 2» ja «The Expendables».

2008. aasta filmiga «The Wrestler» nomineeriti Mickey Rourke 15 erinevale suurele auhinnale, nende hulgas Oscar, BAFTA ja Kuldgloobus, millest viimased kaks ta ka võitis.

Nende filmidega palju tähelepanu püüdnud Rourke on sellega end taaskord Hollywoodi koorekihi ligi tõmmanud ja jätkab seal nii kaua kuniks tal jaksu on. 

Peale filmide on Rourke kaasa löönud ka muudes loova tööstuse projektides. Üheks tuntumaks on kindlasti Enrique Iglesiase muusikavideo «Hero».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles