Lily Allen peab Cheryl Cole'iga tülis olemise põhjuseks orgasmide puudumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Allen, 2018.
Lily Allen, 2018. Foto: Thomas Johansson/TT / TT NEWS AGENCY

Lily Allen avaldas oma avameelses autobiograafias kummalise järelduse oma seksuaalsest frustratsioonist, mis kulmineerus aastate pikkuse rivaalitsemisega Briti popstaar Cheryl Cole'iga. 

Briti popmuusikafännid teavad juba aastaid, et Lily Allenit ja Cheryl Cole'i ei ole lootustki ühises seltskonnas sõbralikult vestlemas näha. Täpne põhjus, miks diivad üksteisest hoiduvad oli senini teadmata. Oma avameelses autobiograafias avaldas Lily 2006. aastast alates kestnud tüliõuna üllatava põhjuse.

Lily Alleni karjäärile sai rivaaliks tüdrukutegrupp Girls Aloud ning grupi silmapaistvaim liige Cheryl Cole. Tänu sellele võrreldi kaht tol hetkel muusikamaailma tipus olevat naist omavahel pidevalt. Lily avaldab raamatus, et vimma tekkimisse panustas tema enda seksuaalne frustratsioon. Naise väitel oli orgasm tema jaoks midagi, milleni jõudis alles hilisemas elus: «Olin nii frustreeritud. Maadlesin enda seksuaalsuse probleemidega. Ma polnud kunagi orgasmi saanudki.»

Cheryl Cole, 2016.
Cheryl Cole, 2016. Foto: JEAN-PAUL PELISSIER / REUTERS

«Ja siis on seal need imekaunid tüdrukud - mu kaaslased, nii öelda kollegid ja kaastöötajad - nad heitsid oma riideid igasuguse kõhkluseta sejast ja said selle eest kiita. Ma lihtsalt ei suutnud seda kannatada.»

«Sorry, Cheryl. Ma olin vihane, sest polnud veel orgasmi saanud. See oli lausa naeruväärne. Ma vingusin Cheryli kallal, sest ta solvas mind, pärast seda kui olin teda provotseerinud,» avaldas naine, et tolleaegse väljakutsuva käitumise taga oli isiklik rahlolematus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles