Kahe lapse elu päästnud mees nõuab kangelasteo eest kompensatsiooni (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Tartt
Steven Tartt Foto: Facebook

Kaks last hotelli basseinis uppumissurmast päästnud mees nõuab kangelasteo eest kompensatsiooni, kuna tema puhkus sai sellega rikutud.

32-aastane Steven Tartt märkas, kuidas 7-aastane tüdruk ja 6-aastane poiss võitlevad Victoria Playa hotelli Hispaania basseinis oma elu eest. Kahe lapse isa Steven tormas laudasid ja toole eemale lükates basseini poole, hüppas sisse ja viis lapsed turvaliselt kaldale.

Pärast intsidenti kritiseeris Steven tööl olnud vetelpäästjat, kes ei saanud oma tööga hakkama. Vetelpäästja on praeguseks ka lahti lastud, kirjutas Metro. Nüüd aga sõnab Seaforthist, Inglismaalt pärit Steven, et tema puhkus sai sellega rikutud ja nõuab reisibüroolt TUI kompensatsiooni.

Ta kirjutas oma sotsiaalmeedia leheküljel: «Ma käisin juunis puhkusel, kolmandal päeval pidin ma vette hüppama ja kahe uppuva lapse elu päästma. See rikkus minu puhkuse, kuna vetelpäästja ei teinud omad tööd. Lisaks sellele pidin ma töölt veel ühe nädala vabaks võtma, kuna see mõjutas mind nii palju.»

Inimesed on palunud Steven Tarttil kompensatsiooni küsimine lõpetada
Inimesed on palunud Steven Tarttil kompensatsiooni küsimine lõpetada Foto: Facebook

Steven lisas: «Rääkisin TUI-ga, mõtlesin, et nad võtavad osa vastutust endale ja pakuvad mulle puhkuse rikkumise kompensatsiooniks midagi, kuna nad töötavad koos hotelliga, mis ei suuda sobivaid töötajaid palgata. Aga nad ei võta vastutust. Nad ei palu seda ka hotellil teha, kuna nad kardavad nendega suhteid rikkuda, ja see läheks maksma neile raha.»

Steven esitas intsidendi järel kohe ka reisibüroole ametliku kaebuse, kuid ei saanud neilt pikalt vastust. Talle öeldi, et see oli tema enda otsus basseini hüpata. Kuid talle saadeti hiljem kangelasteo eest hotelli pudel vahuveini.

Steven rääkis sel nädalal Liverpool Echole antud intervjuus, et inimesed on käskinud tal kompensatsiooni küsimine lõpetada.

«See rikkus mu puhkuse. Ma pidin nädala töölt vabaks võtma ja ma olen FIE. See oli kohutav ning täiesti vastuvõetamatu, kuidas TUI asjaga tegeles,» sõnas kangelane.

TUI pressiesindaja ütles, et nad tänasid teda vapruse eest ja pakkusid talle nõustamist. «Meil on väga kahju, et ta on kompensatsiooni mitte saamise pärast pettunud, aga me tundsime, et parim, mida me selles olukorras teha saame, on pakkuda talle meie nõustaja teenuseid,» lisas pressiesindaja. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles