Murtud Ariana Grande järelhüüe Mac Millerile: mul on nii kahju, et ei suutnud sind parandada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande 2017.
Ariana Grande 2017. Foto: AP/Scanpix

Ariana Grande oli varalahkunud räppari Mac Milleri eks-kallim ning pikaajaline sõber. Meediatormi vaibudes on murtud lauljanna teinud armsa sõbra mälestuseks südantlõhestava avalduse.

Ariana jagas oma Instagrami kontol videot, kus on näha rõõmsas tujus ja naljatlevat Mac-i. Pildi allkirjas avaldab ta: «Ma jumaldasin sind alates esimesest päevast mil sind 19-aastasena kohtasin ja jumaldan sind alati. Ma ei suuda uskuda, et sind pole enam siin. Ma tõesti ei suuda seda mõista. Me rääkisime sellest. Nii palju kordi. Ma olen nii vihane, ma olen nii kurb, ma ei tea mida teha. Sa olid nii pikka aega eelkõige mu kalleim sõber. Mul on ii kahju, et ma ei suutnud sind parandada, või võtta ära su valu. Ma tõesti tahtsin seda teha. Kõige lahkem ja hellem hing, deemonitega, mida ta kunagi ära teeninud polnud. Ma loodan, et sinuga on nüüd kõik hästi. Puhka.»

Ariana Grande ja Mac Miller
Ariana Grande ja Mac Miller Foto: Instagram / Instagram

Ariana ja Mac olid pikka aega parimad sõbrad, kellest sai peaaegu kaheks aastaks ka paar. Lahkumineku põhjustena on Ariana öelnud olevat sõltuvusprobleemid, mis suhte väga mürgiseks muutsid. Pärast suhte purunemist oldi siiski heades suhetes ning üksteisele sooviti head. Ariana kihlus väga ruttu pärast lahku minekut uue kallima Pete Davidsoniga ning sai pärast Mac Milleri surmauudist väga palju negatiivseid kommentaare, milles leiti noore lauljanna süü räppariga juhtunus. 

Teada olevalt ei olnud Mac Milleri üledoos tahtlik ning aastaid sõltuvusprobleemidega võidelnud muusik oli nähtavasti lihtsalt ohutunde kaotanud ning tarbinud meelemürki liiga suures koguses. 

Vaata  Ariana Grande postitust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles