Filmikägu: mis imevärk on raalipõnevik, kuidas mõjub «Piparmünt» ja kust tuli «Kiskja»?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Garner filmis «Piparmünt»
Jennifer Garner filmis «Piparmünt» Foto: Tony Rivetti / Capital Pictures / Scanpix

Filmigurude Lauri Kaare ja Kristjan Goldi iganädalane jututund «Filmikägu» Kuku Raadio lainepikkusel võttis sel nädalal jälle teemaks Eesti Oscari-püüdja «Võta või jäta». Kui kahe nädala eest oli meestel külas südamliku isakskasvamise loo peaosatäitja Reimo Sagor, siis sedapuhku avas filmi telgitaguseid lavastaja ja stsenarist Liina Trishkina-Vanhatalo. 

«Lisaks räägime uudistes Henry Cavilli võimalikust lahkumisest Supermani rolli juurest ja tulevane James Bond 007 film on, hoolimata lavastaja puudumisest ja segadusest stsenaariumiga, saanud (väidetavasti) omale kurikaela. Filmidest tulevad jutuks raalipõnevik «Otsing» (Searching) ning 80ndate ulme- ja märulifilmide tunnetusega tehtud «Piparmünt» (Peppermint) ja «Kiskja» (The Predator). Viimase värvikast minevikust tuleb ka pikemalt juttu,» lahkavad kinokukkujad saate teisi teemasid oma saate tutvustuses.

Teravama kõrvaga kuulajatele olgu hoiatuseks öeldud, et: «P.S. Väike tehniline viperus hüppas sisse külalise intervjuusse, mistõttu on selle lõpust mõned sekundid kuhugi ära kadunud. Lubame, et kõik olulisem oli selleks hetkeks juba räägitud.»

Kuula «Filmikägu» 68 osa:


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles