Kalamajas sünnib uus igaastane traditsioon: löö kampa!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teoteater/Promofoto

16. septembril leiab Kalamajas aset potentsiaalselt ajalooline sündmus, mis paneb alguse uuele traditsioonile. Õnnestumine sõltub vaid kogukonna initsiatiivist kampa lüüa. 

16. septembril kell 11.00 - 18.00 toimub Teoteatris ja Kalma pargis Kalamaja Sügislaat, mille kireva melu keskel tähistab Kalamaja koduteater 27. hooaja algust!

Teoteater korraldab sel puhul karnevalihõngulise perepühapäeva, kuhu on kõik - nii kauplejad kui külastajad - oodatud kostüümides! Ka kevadeti toimuvad Kalamaja päevad said Teoteatri ja Kalju Baptistikoguduse koostöös alguse just Kalma sauna hoovist.

«Loodame, et Kalamaja Sügislaat Teoteatris võetakse kogukonnas omaks ja Kalamajja tekib ka sügiseks üks tore ja järjepidev meelelahutuslik traditsioon. Vahva oleks ju kord aastas end kogu perega kostüümidesse riietada, teatri õuele patseerima tulla, ennast näidata ja teisi imetleda,» ütles Teoteatri juht Piret Viisimaa.

Valgevase lastekal keerleb karusell ja kappab poni, lastega meisterdavad ja mängivad piraat Teodor, Tigu ning mitmed teised lastelavastuste tegelased.

Ei puudu ka näomaalingud, liivapildid ja laadaloos!

Hoovilaval kuuleb head muusikat, teatrisaalis toimuvad harivad jututoad ja vahvad etendused, Kalma pargis toimub 70 kauplejaga käsitöö- ja toidulaat, hoovikohvik pakub head ja paremat!

Päeva lõpetab Teoteatri menuetendus - esoteeriline põnevik «Tuleriit».

Tegevused teatrisaalis on piletiga, Kalamaja sügislaadast ja laadalava kultuuriprogrammist saab osa TASUTA.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles