Briti positebändi JLS liikmele esitati süüdistus 20-aastase naisfänni vägistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oritse Williams
Oritse Williams Foto: AFP / Scanpix

Briti poistebändi liikmele Oritse Williamsile on esitatud süüdistust 20-aastase fänni vägistamises eest 2016. aastal toimunud kontserti järel.

West Midlandsi politsei esindaja sõnas Metrole: «Politsei on esitanud süüdistused kahele mehele seksuaalses rünnakus, mis leidis aset Wolverhamptoni hotellis detsembris 2016. Croydonist, Londonist pärit 31-aastasele Oritse Williamsile on esitatud süüdistus vägistamises.»

Politsei esindaja lisas, et nii Ortise kui tema 31-aastane sõber Jamien Nagadhana, kellele esitati süüdistus seksuaalses rünnakus koos penetratsiooniga, peavad mõlemad 11. oktoobril kohtu ette ilmuma.

JLS
JLS Foto: AFP / Scanpix

Politsei kutsuti Wolverhamptonis asuva neljatärni hotelli Ramada Park Hall juurde 2016 detsembris. Ortise oli eelneval õhtul esinenud linnas asuvas ööklubis nimega «Gorgeous». Raporti kohaselt kutsuti pärast kontserti kaks JLSi ja Ortise fänni tagasi hotellituppa, kus Ortise ja Jamien 20-aastase ettekandjana töötava naise vägistasid.

Ortise eitas läbi oma agentuuri neid väiteid.

Allikas sõnas väljaandele The Sun: «Nad (kaks naist) nõustusid koos tema ja kaasas olnud sõbraga tagasi hotellituppa minema. Ühel hetkel otsustasid nad (naised) toast lahkuda, kuid taipasid siis, et unustasid maha oma mantlid, ja mis kõige tähtsam, rahakotid, milles oli raha, et takso eest maksta.»

«Üks tüdrukutest koputas uksele ja ütles, et tahab oma asjad kätte saada. Ta lasti sisse. Selle järel ta vägistati,» lisas allikas.

Ortise peab nüüd ilmuma 11. oktoobril magistraadi ette. Pärast esialgselt arreteerimist vabastati ta 2017. aasta veebruaris kautsjoni tasumise järel. Selle järel uuesti aprillis ja novembris.

Ortise Williams vabadust nautimas. 2012.
Ortise Williams vabadust nautimas. 2012. Foto: AFP / Scanpix

Pärast süüdistuste tegemist esitas Williamsit esindav agentuuri avalduse, milles mees eitas vägistamist. 10 Worlds Music UK poolt avaldatud avalduses oli kirjas: «Ortise eitab enda vastu esitatud süüdistusi. Politsei uurib asja ja meie poolt oleks vale seda praegusel juhul kommenteerida.»

Süüdistuste avaldumise ajal tegeles Ortise oma sooloalbumi promomisega.

2014. aasta augustis sai ta esimest korda isaks, kui tema tolle aegne tüdruk AJ Azari sünnitas poja Omre, kes elab nüüd koos emaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles