Mart Normet maailmakoristuspäevast: Eestist tuleb nii ambitsioonikaid projekte väga harva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Normet
Mart Normet Foto: TV3

Maailmakoristuspäeva telejuht Mart Normet sõnas, et niivõrd ambitsioonikaid projekte nagu maailmakoristuspäev, tuleb Eestist väga harva.

Mart Normeti sõnul ongi ainult sellised hullumeelsed projektid huvitavad. «Asjad, mis on väljaspool tavalist ja milles on tohutu ambitsoon,» sõnas ta Menu vahendusel ja kinnitas, et nii ambitsioonikaid projekte tuleb Eestist väga harva.

World Cleanup Day eestvedajad: Eva Truuverk, Tiina Urm, Siim Valmar Kiisler, Raimo Matvere ning Mart Normet.
World Cleanup Day eestvedajad: Eva Truuverk, Tiina Urm, Siim Valmar Kiisler, Raimo Matvere ning Mart Normet. Foto: Teeme Ära Maailmakoristus

«See on harukordne üritus, kus tõesti kõik maailma nurgad on koos ühe eesmärgi nimel,» nentis ta ja lisas, et ta ei tule teist sarnast pähegi. «Kui mõtleme olümpiamängude peale, siis seal käib ikkagi võitlus, maailmakoristuspäeval tegeletakse nii selgelt ühe eesmärgiga, seda on südantsoojendav näha.»

«Ilmselge on see, et enam niimoodi jätkata ei saa,» kinnitas Normet ja selgitas, et rämpsu ja ühekordsete asjade tootmist tuleb vaadata kui eksperimenti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles