Prints William avalikustas, mis on ta naise Catherine’i lemmiktoit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge'i hertsoginna Catherine söömas sushit
Cambridge'i hertsoginna Catherine söömas sushit Foto: Chris Wattie / Reuters/Scanpix

Briti Cambridge’i hertsoginna Catherine on tuntud tervisliku toitumise poolest, kuid vahel lubab ta endale ka delikatesse.

Catherine’i abikaasa, prints William avalikustas eile Londonis Jaapani kultuurikeskust külastades, et ta naisele meeldib väga sushit süüa, teatab msn.com.

Prints William ja ta naine, Cambridge'i hertsoginna Catherine
Prints William ja ta naine, Cambridge'i hertsoginna Catherine Foto: DANISH SIDDIQUI / AFP/Scanpix

William rääkis Jaapani kultuurikeskuses sushikoka Akira Shimizuga kohtudes, et tema ja ta naine maiustavad vahel jaapani roogadega, kaasa arvatud sushiga, mis on nende mõlema lemmik.

Jaapani kokk Akira Shimizu kinkimas prints Williamile bento kasti
Jaapani kokk Akira Shimizu kinkimas prints Williamile bento kasti Foto: Tim P. Whitby / PA Wire/PA Images/Scanpix

Shimizu kinkis printsile jaapani tüüpilise lõunasöögi, niinimetatud bento karbi, milles oli tuunikala, merisiilik trüflikreemi kastmes, shitake seened, marineeritud köögiviljad ja riis.

Prints William sõi koos jaapanlastega, kiites nende kööki.

«Väga maitsev. Tänan selle maitseelamuse eest. Minu ja naine armastame sushit. Arvan, et külastan koos oma naisega millalgi Jaapani kultuurikeskust uuesti, tulles siia restorani lõunasöögile,» sõnas Briti kuningakoja liige.

Jaapani kokad valmistamas sushit
Jaapani kokad valmistamas sushit Foto: Toru Yamanaka / AFP/Scanpix

Meediale jäi silma prints Williami viga, mille ta tegi, kui küsis keskuse avamisel olnud briti õpilastelt, kas nad oskavad pulkadega süüa.

«Kas te sööte sageli hiina toitu? Vabandust, jaapani roogasid. Kas sööte sageli jaapani toitu? Mitte väga sageli? Kas teile meeldib sushi? See on väga maitsev, viib lausa keele alla,» sõnas prints lastele.

Üks lastest raputas pead, kui prints William küsis, kas pulkadega on lihtne süüa ning prints nõustus temaga, et pulkadega söömine nõuab harjutamist ja oskusi.

Prints William uurimas, kuidas lapsed pulkadega söömisega hakkama saavad
Prints William uurimas, kuidas lapsed pulkadega söömisega hakkama saavad Foto: Pool / Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles