Staarblogjia Malluka seiklused toovad alati naeratuse näole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaata, mille põnevaga sai hakkama Eesti staarblogija järjekordses episoodis sarjast «Malluka sügis». 

Eesti kuulsaima blogija Malluka abikaasa Kardo jäi pärast teise lapse sündi lapsehoolduspuhkusele. Peagi sünnib nende perre kolmas laps. Pooleli on maja remont ja ees seisab tihe sügis.

Saabuvale sügisele läheb Malluka pere vastu kasvava kõhu ja uute plaanidega. Enne külma on vaja soojustada maja, teha lastega ära õppetükid ning mahutada päevaplaani ka natuke lõbutsemist. Selleks, et see kõik aga toimuda saaks, on eelnevalt vaja moodsate nippide abik kõht paika teipida ja tööd omavahel ära jagada.

Mallukas
Mallukas Foto: Kanal2

Samal ajal tuleb Mallukal täita Kardo kohustusi ja kööki koristada. «Ma juba sain tagasisidet, et saatest jääb mulje, et ma ainult mölisen ja karjun Kardo peale, aga tegelikult ma kaamera ees püüan seda võimalikult vähe teha,» naljatleb ta.

Suvel alanud pesapunumismaania on muutunud täiesti pidurdamatuks. Lisaks fassaadile käib remont ka esikus ning paigaldati ka uus kamin. Mallukal aga ei ole ikka veel küll ning juba ta otsibki internetist uusi väljakutseid.

Särtsakas saade «Malluka sügis» naerutab kolmapäeviti Kanal 2s õhtul kell 21.00, kohe pärast «Rooside sõda».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles