Gorillazi videod mõjuvad ka 10 aastat hiljem erakordsetena: menubänd avaldas tuttavas stiilis värske video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Gorillaz/Gorillaz

Gorillaz jagas muusikavideot loole «Tranz», mis pärineb nende palju kiitust saanud albumilt «The Now Now». 

Tegemist on liikmete esimese «live»-esinemise videoga. Ühtlasi on see ka ainus live esinemine alates 2010 aasta unustamatust MTV EMA showst. Selles pilkupüüdvas filmis on näha Gorillaz'i lauljat 2D'd köitvate visuaalide taustal koos bändikaaslaste Noodle'i, Russel Hobbs'i ja Gangreen Gang Ace'iga bassil, kes mängib ajutiselt vangistatud Murdoc Niccals'i asemel. 

«Tranz» klipi režissöör on Gorillaz’i kaasasutaja Jamie Hewlett ja see valmis koostöös Nicos Livesey'ga, kes on saanud toetust imelistelt animatsioonispetsialistidelt Blinkink ja Pariisis resideeruvalt produktsiooni meistrilt Eddy. Video kombineerib klassikalist käsitsi joonistatud animatsiooni ja claymation-tehnikat.

Pärast erakordseid suviseid esinemisi  UK ja Euroopa festivalidel, kogub Gorillaz hoogu täispikkadeks bändikontsertideks. Esinemiskuupäevade seas on kontserdid ka nende endi Demon Dayz Festivalil Los Angeleses 20.oktoobril. Festivalil, mille kuraatoriks on Damon Albarn ja Jamie Hewlett, näeb bändi laval koos külalisesinejatega, kelle hulgas De La Soul, Peven Everett, Jamie Principle ja Del The Funky Homosapien. Teised artistid, kes on kinnitanud oma esinemise festivalil on Erykah Badu, The Internet, D.R.A.M, Little Simz ja paljud teised. 

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles