Briti romantiline komöödia «Patrick» toob vallalise kangelanna ellu lausa kaks «musimopsi»

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Patrick»
«Patrick» Foto: Apollo Kino

Komöödia «Patrick» näitab ilmekalt, kuidas inimese parim sõber võib omaniku hulluks ajada, aga samas anda enda eest hoolitseva kahejalgse elule täiesti uue suuna. 

Sarah Francis (Beattie Edmondson) on noor õpetaja, kelle elu on hetkel paras sasipundar. Viimane, mida ta oma ellu vajab, on keegi, kelle eest hoolitseda. Eriti veel selline, kes ilastab, norskab ja sööb köögi prügikastist! Ent meeldib see talle või mitte, aga just sellise elumuutusega peab ta harjuma, sest Sarah vanaema pärandas talle oma ärahellitatud mopsi nimega Patrick. Kindlasti oli vanaemal sellega mingi plaan? Vähemalt esialgu tundub, et mitte!

Osades Beattie Edmondson («Bridget Jonesi beebi»), Ed Skrein («Deadpool»), Jennifer Saunders («Absolutely Fabulous»), Gemma Jones («Bridget Jonesi päevik»), Adrian Scarborough («Miranda»), Cherie Lunghi («Midsomeri mõrvad») ja teised. Lavastas Mandie Fletcher («Absolutely Fabulous», «Black Adder»).

Apollo Kinodes alates 21. septembrist 2018. Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles