Mis on saanud endisest sekspommist Pamela Andersonist? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sekspomm Pamela Anderson poseerimas ajakirjale Playboy. 1989.
Sekspomm Pamela Anderson poseerimas ajakirjale Playboy. 1989. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM

Pamela Anderson – kes meist ei oleks temast või ta ebamaisest ilust midagi kuulnud, sellest vahel isegi salamisi mõelnud... Ent millega tegeleb endine telenägu ja sekspomm nüüd? Kuhu on Pammy kadunud?

Pamela Anderson kogus esialgu populaarsust modellindusega, 1989. aastal poseeris ta esimest korda Playboys ning juba 1990. aasta veebruaris pärjati ta Playboy aasta playmate’i tiitliga.

Sekspomm Pamela Anderson poseerimas ajakirjale Playboy. 1989.
Sekspomm Pamela Anderson poseerimas ajakirjale Playboy. 1989. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM

Eestlased tunnevad teda kõige paremini aga tänu sarjale «Rannavalve», kus ta aastatel 1992–1997 mängis vetelpäästjat C. J. Parkerit. Sari tühistati algselt pärast esimest hooaega madalate reitingute tõttu, ent pärast aastast pausi sai sellest siiski ülemaailmne hittsari. 

Pamela Anderson «Rannavalvest» tuntuks saanud tulipunases trikoos.
Pamela Anderson «Rannavalvest» tuntuks saanud tulipunases trikoos. Foto: Personalities / ©2000 Credit:Topham Picturepoint

1995. aastal abiellus ta Tommy Leega, kellega on tal kaks poega, Brandon Thomas ja Dylan Jagger. Paar lahutas 1998. aastal. Lisaks on Anderson abielus olnud veel ka Kid Rocki ja Rick Salomoniga. 

Anderson on ka loomakaitseaktivist, kes on võidelnud ka karusnahkade kasutamise vastu moetööstuses. Samuti promob ta PETA organisatsiooni kaudu ka veganismi. 

Pamela Andersoni PETA kampaania Stella McCartney butiigis. 2006.
Pamela Andersoni PETA kampaania Stella McCartney butiigis. 2006. Foto: Will Wintercross/National / Credit: TopFoto.co.uk

Aastate jooksul on näitlemine tema elus tagaplaanile jäänud, ent kaamerate eest pole ta siiski kadunud. Läbi aastate on ta osa võtnud eri tõsielusarjadest: Anderson on osalenud mitmes erinevas «Suure Venna» saates, 2010. aastal osales ta ka «Tantsud tähtedega» kümnendas hooajas, 2012. aastal osales ta samas saates uuesti.

2013. aastal osales ta briti telesaates «Tantsud jääl» ning nüüd, 2018. aastal võib teda taas teleekraanidel näha, sest ta osaleb prantsuse «Tantsud tähtedega» saates, mis jõuab Prantsusmaal eetrisse oktoobrikuus. 

Pamela Anderson «Tantsud tähtedega» punasel vaibal. 11/09/2018 
Pamela Anderson «Tantsud tähtedega» punasel vaibal. 11/09/2018 Foto: Gwendoline Le Goff / imago/PanoramiC
Pamela Anderson «Tantsud tähtedega» punasel vaibal. 11/09/2018 
Pamela Anderson «Tantsud tähtedega» punasel vaibal. 11/09/2018 Foto: SIPA / SIPA

Lisaks hakkas 51-aastane staar sel suvel juba salaja abielluma, ent paraku liidu sõlmimiseni asi ei jõudnudki, sest Anderson otsustas oma kallima enne maha jätta.

Nimelt oli tema kallimaks Prantsusmaa koondise kaitsja Adil Rami. Hiljuti maailmameistriks kroonitud 32-aastane Rami ja 51-aastane Anderson olid koos üle aasta, koos koliti hiljuti ka Prantsusmaale Marseillesse. 

Ramile tundus järgmise loogilise sammuna oma kaasa kätt paluda, ent Anderson vastas eitavalt. Sellega sai nende suhe väga-väga õnnetu lõpu.

Pamela Anderson, foto: imago/PanoramiC, 2018.Adil Rami, foto: SIPA, 2018.
Pamela Anderson, foto: imago/PanoramiC, 2018.Adil Rami, foto: SIPA, 2018. Foto: Elu24 kollaaž
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles