Värske treiler: Coeni-vendade uusim vesternitükk paistab mehiselt vintske (1)

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«The Ballad of Buster Scruggs»
«The Ballad of Buster Scruggs» Foto: Alessio Bolzoni / Capital Pictures / Scanpix

Vendade Coenite («Ei ole maad vanadele meestele») Veneetsia filmifestivalil parima stsenaariumi preemia võitnud vestern «The Ballad of Buster Scruggs» valmistub nüüd maailma (täpsemalt teleekraane) vallutama ning välja on tulnud filmi mõnusalt vintske ning püssirohulõhnaline treiler. 

Nagu filmimaailmas viimasel ajal üha sagedamini juhtub, siis kinolevi asemel napsatakse filme jõuliselt hoopis Netflixi ja teistesse teleteenustesse. Nii ka Ethan ja Joel Coeni uusima seikluse puhul, mida saab Netflixis vaadata alates novembrist. Küll aga näidatakse filmi mingil määral ka kinodes, et see saaks Oscaritele kandideerida. 

Treileris näeme keskseid näitlejaid Tim Blake Nelsonit ja James Francot (keda praegu saab Apollo Kinodes näha mängimas filmis «Vennas») tegutsemas kodusõjajärgses Metsikus Läänes, kus iga mees seisab vaid enda eest ning ellu jäävad vaid kiireimad. Humoorikas vestern (mis on Coenite seni pikim film ning ühtlasi esimene, mis on üles võetud digitaalselt) on üles ehitatud antoloogiana ehk see koosneb kuuest osast, mille keskne tegelinski on Buster Scruggs. 

Vaata treilerit:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles