Mart Normet võttis vastu uue väljakutse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu endine peaprodutsent Mart Normet võtab endale vastutusrikka rolli.
Eesti Laulu endine peaprodutsent Mart Normet võtab endale vastutusrikka rolli. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kümme aastat ERRi meelelahutustoimetajana töötanud Mart Normet teatas selle aasta alguses, et loobub Eesti Laulu peaprodutsendi kohal. Nüüd on ta ette võtnud uue väljakutse ja on žürii esimees, mis valib MyHits auhindade nominendid.

Kuigi Normet lahkus ERRist, siis jäi ta Eesti Lauluga seotuks maikuuni, kui koos Elina Nechayeva ja ülejäänud meeskonnaga käidi Portugalis toimunud Eurovisioonil.

Pärast seda hakkas Normet juhtima ülemaailmaliseks levinud aktsiooni «Teeme ära». Ta asus märtsi alguses tööle projekti «Teeme Ära!» raames toimuva ülemaailmse koristuspäeva telejuhina

World Cleanup Day eestvedajad: Eva Truuverk, Tiina Urm, Siim Valmar Kiisler, Raimo Matvere ning Mart Normet.
World Cleanup Day eestvedajad: Eva Truuverk, Tiina Urm, Siim Valmar Kiisler, Raimo Matvere ning Mart Normet. Foto: Teeme Ära Maailmakoristus

Suvel Britt Kalbusega abiellunud Mart Normet on nüüd seotud MyHits Awards 2018 galaga, mis on kõige suurem Eesti popmuusika show. Auhinnagaalal on 12 kategooriat, millest 6 muusikalised, 4 elustiili ja 2 influencerite valdkonnast. Võitjad selguvad rahvahääletusel, nominendid aga selgitab välja professionaalne žürii, mille esimees on Eesti muusikavaldkonna arvamusliider Mart Normet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles