MyHits Awards 2018: vaata, kes juhivad Eesti kõige suuremat popmuusika show'd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suurejoonelise live show jooksul saavad tunnustatud need artistid ja lood, kes valitsevad Eesti muusikat ning selguvad säravaimad tegijad internetis. Saku Suurhalli lavale jõuavad spetsiaalselt selleks õhtuks loodud muusikalised etteasted.

MyHits Awards avalikustas täna Kanal 2 saates Reporter õhtujuhid. Saku Suurhallis toimuvat suurimat popmuusika live showd hakkab juhtima MyHits hommikuprogrammi saatejuht Indrek Vaheoja, kes on Eesti inimestele tuntud kui heas mõttes kastist väljas bändi Winny Puhh solist. Indrek Vaheoja lubab viia saatejuhtimise uuele tasemele. «Sellist õhtu- ja saatejuhtimist pole Eesti rahvas varem näinud, see saab olema raju,» sõnas Vaheoja. 

Indrek Vaheoja
Indrek Vaheoja Foto: Andrei Ozdoba

Teise saatejuhi isik hoitakse korraldajate poolt kuni viimase hetkeni saladuses, aga lubatakse ootamatut üllatust.

Ürituselt toodetakse online erisaade Elu24 keskkonda. Saatejuhtidena võtavad mõõtu kuulsad influencerid Loora ehk Laura Liisa Leosk ning Hensugusta ehk Henri Karpov. Loora loodab, et tema ja Henri combo läheb vaatajatele peale, sõnades: «Ma loodan, et minu ja Henri combo läheb inimestele peale ja ootan õhtu juhtimist koos Hensugustaga väga. Arvan, et meil hakkab nalja saama.»

Loora ja Hensugusta
Loora ja Hensugusta Foto: Andrei Ozdoba

Hensugusta omakorda kommenteeris: «Luban, et panen oma lameda Lõuna- Eesti huumoriga inimesed piinlikku olukorda, kaasa arvatud Loora».

Publikut ootab ees ainulaadne meelelahutusprogramm ja enneolematu hulk Eesti popmuusika artiste. Saku Suurhallis näeb Eestis seni nägematut lavalahendust, efektseid ning silmapaistevaid lavashowsid. Telesaate ja show produktsiooni eest seisab hea Eesti-Soome-Rootsi ühismeeskond, kes on ka Eesti Muusikaauhindade, Soome EMMA Gaala ning Rootsi Melodifestivaleni tootjad.

Tegemist on muusika ja auhinnagaala põneva sümbioosiga, kus kogu õhtut saadab tempokas kontsershow mitmete üllatavate etteastetega. Auhinnagaalal on 12 kategooriat, millest 6 muusikalised, 4 elustiili ja 2 influencerite valdkonnast. Võitjad selguvad rahvahääletusel, nominendid aga selgitab välja professionaalne žürii, mille esimees on Eesti muusikavaldkonna arvamusliider Mart Normet.

Mart Normet
Mart Normet Foto: Erlend Štaub

Kanal 2 saade Reporter avalikustab alates homsest iga päev ühe MyHits Awardsil üles astuva artisti.

MyHits Awards 2018 toimub laupäeval, 3.novembril Saku Suurhallis.

Piletid on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles