Kassi - või koerainimene? Mees mattis elusast peast oma koera, kuna see ei saanud uue lemmikuga läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaylee Belanger
Kaylee Belanger Foto: Kaylee Belanger/Facebook

Mehele on esitatud süüdistus, kuna ta mattis elusast peast maha oma koera, kuna see ei saanud läbi uueks lemmikuks valitud kassipojaga.

24-aastane Richard Piquard ei suutnud enam taluda, kuidas tema kaks lemmikut pidevalt kaklesid, ja otsustas 18-aastase koera maha matta. Richardi arreteerinud politsei sõnas, et nad ei ole mitte kunagi varem sellist loomapiinamist veel enne näinud, vahendas Metro.

Richard Piquard
Richard Piquard Foto: Kuvatõmmis videost

Northbridge'i politseülem Walter Warchol sõnas: «Ma ei ole enda 41 aasta pikkuse karjääri jooksul mitte midagi sellist näinud. Meil on ette tulnud teistsugust loomade vastu suunatud julmust. Kuid millegi elusalt matmine on omaette tase.»

Massachusettsi osariigist Whitinsville'i linnast pärit Richard arreteeriti pühapäeval ja talle esitati süüdistus loomapiinamises. Süüdistajad lisasid, et Shih Tzu tõugu Chico kuulus Richardi endisele tüdruksõbrale Kaylee Belangerile.

Richard Piquard hakkas koerakse eest hoolitsema 18 kuud tagasi, mil naine ütles, et ta ei saa koera enam oma korteris pidada. Belanger oli see, kes avastas koera Piquardi maja taga. Chico oli maetud elusalt maja taga olevale maalapile ja talle oli suur kivi peale tõstetud. Belanger sõnas, et Piquard oli talle pühapäeval kell 11 sõnumi saatnud ja öelnud, et koer suri ära. Naine lisas, et vaid kaks päeva varem oli Piquard tema ees oma uue kassipojaga kekutanud.

Naine kirjutas Facebooki, et ta leidis Chico elusast peast maetuna kivi alt. Koerake oli veel elus, kui naine temani jõudis. «Ta niutsus valust, ta oli täielikult mullaga kaetud. Ta oli kivi all laiaks litsutud nagu pannkook,» lisas koeraomanik.

Chico
Chico Foto: Facebook

Kuigi Chico toimetati kiiresti loomaarsti juurde, siis olid tema vigastused liiga suured, et ta elu päästa, ja ta tuli magama panna.

Piquard käis teisipäeval kohtus ja talle määrati 1000 dollari suurune kautsjon. Koju jõudes keeldus ta meediale andma oma tegude kohta selgitusi. Ta läheb uuesti kohtusse 26. oktoobril. Politseile antud usutluses olevat Piquard sõnanud, et tema arvas, et Chico oli surnud, enne kui ta koera maha mattis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles