Video: peeniseta sündinud mees sai bioonilise peenise ja seksis oma elus esmakordselt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrew Wardle
Andrew Wardle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Inglane Andrew Wardle sündis peeniseta, kuid tänu tänapäevasele meditsiinitehnoloogiale sai mees lõpuks bioonilise peenise, mille kirurgid tegid talle ta kehalt võetud nahast, kudedest ja närvidest. 

Peenisesiirdamise operatsioon kestis kümme tundi ja see maksis 50 000 naela (56 000 eurot), teatab news.com.au. 

Wardle’i sõnul saab ta pumba abil erektsiooni tekitada ja ta sai lõpuks 45-aastasena esmakordselt seksida.

Mehe kallima Fedra Fabiani sõnul on tal Andrew üle hea meel.

Andrew Wardle ja Fedra Fabian
Andrew Wardle ja Fedra Fabian Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Wardle’i sõnul sai ta umbes kümme aastat tagasi teada, et kirurgid võivad teha operatsiooni, mis kannab nime falloplastia. Ta õnnestus sellele operatsioonile minna selle aasta juunis. University College London kirurgid võtsid nahka ja kude ta käelt ning närve ta jalgadelt, moodustades neist peenise sarnase organi.

Andrew Wardle
Andrew Wardle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Mehel oli pärast operatsiooni kümme päeva kestnud valulik erektsioon. Arstid soovitasid tal seksimisega oodata vähemalt kuus nädalat, sest selle aja jooksul jõuavad operatsiooniarmid paraneda ja keha uue organiga harjuda.

Inglase teatel oli ootamine asja väärt, sest kui ta lõpuks oma kallima 28-aastase Fedraga seksida sai, siis oli see suurepärane kogemus.

«Fedra broneeris mu sünnipäevaks romantilise reisi Hollandisse Amsterdami, et teha esmene seks meeldejäävaks, kuid läks teisiti. Kaks päeva enne reisi tundsin, et just nüüd tahan seksida ja kõik kulges loomulikult. Pärast seksi sõnasime mõlemad, et see oli nagu kirss tordil,» sõnas mees.

Kirurgide teatel on Wardle’il võimalik lapsi saada, kuna ta organism toodab piisavalt elujõulisi seemnerakke ja ta kehalised funktsioonid toimivad nüüd nii, nagu toimima peavad.

«Tahan lapsi saada, ideaalne oleks kaks last. Ma ei taha laste saamisega kiirustada, iga sai õigel ajal. Tahan nautida seda, mida ma aastaid ei saanud,» jätkas inglane.

Andrew Wardle ei sündinud ainult peeniseta, vaid tal oli ka väljasopistunud põis, mille tõttu arstid arvasid, et ta kaua ei ela.

Ühendkuningriigi Stockporti Stepping Hilli haigla kutsus ta põieoperatsiooni tegema Hongkongi spetsialistid, kes tegid talle selle keerulise operatsiooni, kui ta laps oli.

Aastakümnete jooksul tehti talle kokku üle 100 operatsiooni, kuna leiti, et tal on ka kaasa sündinud neeruprobleem.

Wardle sündis vallasemale, kes andis lapse lõpuks adopteerida.

Mehe sõnul sai ta oma kasuvenna Calum Wardle’iga hästi läbi, kuid oli kade, et vanemal vennal on peenis ja tal ei ole.

Koolis suutis ta peenise puudumist varjata, kuid ta kodu lähedal elavad temavanused poisid said sellest teada ja hakkasid teda kiusama. Ta tahtis kahel korral teha enesetappu.

Kui ta oli 20. eluaastates, töötas ta puhkelaagrites, hakates seal emotsionaalse valu tõttu narkootikume tarvitama. Siis arvati, et ta narkosõltuvus takistab tal naistega seksida.

Kui tal tekkisid naistega tõsisemad suhted, siis ei soovinud naised tõde teada saades enam temaga suhtes olla. Üks naine lõi teda peenise puudumise pärast näkku.

30. eluaastate lõpuks oli ta endaga nii läbi, et ta sõitis elukohast Manchesterist Šotimaale Lockerbiesse, kus üüris hotellitoa, et seal ravimite ja alkoholi abil endalt elu võtta.

Üks ta sõpru sai aru, et ta ootamatu minek Šotimaale võib olla kahtlane ja ta andis potentsiaalsest enesetapjast politseile teada. Politsei päästis ta elu.

Hiljem lendas Wardle Taisse, kus ta kohutus ungarlanna Fedraga, kellega suhtles edasi Skype’is. Nad elavad nüüd koos Manchesteris. 

Fedra sõnul on Andrew hea pereisa tüüpi mees, keda sooviksid endale paljud naised. Nad ei ole veel abiellumisplaane teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles