Sind otsides: Pikakari rannal jäi taaskohtuvate Kaia ja Kristjani armuõnn nägemata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaalmeedias levis lugu Tallinnas Pikakari randa jäetud kirjast, milles Kaia kutsus samasse kohta kohtingule kedagi Kristjanit. Tüdruk lubas noormeest ooodata esmaspäeva ja teisipäeva õhtul. Kas noortel õnnestust teineteist taasleida?

Pikakari rannapromenaadi äärisele kinnitatud kirjas kahetses sümpaatse noormehega kohtunud neiu, et nad õigel hetkel kontakte ei vahetatud. Vea parandamiseks püüdis Kaia kirja abil Kristjaniga taas ühendust saada ja uue kohtumise kokku leppida. 

Elu24 reporter käis teisipäeva õhtul (mil neiu lubas rannas olla) vaatamas, kas tõesti võib 21. sajandil sedavõrd vanamoeline ja muinasjutulik kohtumine aset leida? Kuigi suvi näis jõudsalt sügisesse venivat, jäi taaskohtumise aeg väga vihmasele ja tuulisele ajale, mis isegi kõige uljamad rannalised kodudesse peletas. Ära oli lennanud isegi otsimiskuulutus ning silmapiiril polnud isegi neid, kel üksteise otsimisega enam tegeleda polnud vaja.

Kas Kristjan ja Kaia leidsid teineteist juba esmaspäeval (lubas jua tüdruk selgi päeval rannas olla ) või leidsid nad ehk üksteist mõnd teist teed pidi? Originaalpostituse all on 38 kommentaari, kuhu erinevaid Kristjane taggitud on. Võib-olla tundis mõni neist end ära ja randa külmetama minemise asemel hoopis kõvasti guugeldustööd tegi. Või siis jääbki nende lugu olemata.

Vaata ka SIIT milliseid nippe pakub WikiHow, kuidas leida inimene, keda oled vaid ühe korra elus kohanud. Etteruttavalt võib öelda, et Kaia on kindlasti vähemalt kaks kaheksast soovitusest täitnud. 

Kaia pidi Pikakakri rannas Kirstjanit ootaama
Kaia pidi Pikakakri rannas Kirstjanit ootaama Foto: Madis Sinivee

Ameerikas, ühes Florida ülikoolilinnakus juhtus hiljuti üpris sarnane lugu, kus tüdruk nähtud noormehe kohta väga vähe infot omas ning teda paaniliselt leida üritas. Selle neiu superrelvaks oli aga sotisiaalmeedia. Just ülikooli Snapchat storysse postitatud videos nägi tüdruk noormeest, kellesse silmapilkselt ära armus. 

Snapchati nähtud ja avatud storyd kustuvad 10 sekundi pärast, jättes neiu teadmatusse, kes see noormees oli. «Ta oli minu meelest väga armas,» sõnas 19-aastane Madeline. «Tegin sellest snap-story, et otsin teda, aga ma ei osanud oodatagi, et seda videot nii palju jagatakse. Olin ka varem näinud, kuidas inimesed üksteist ülikooli Snapchati-story'de abil leiada püüavad, aga sellest ei ole kunagi asja saanud.»

Juba järgmisel päeval näitasid sõbrad talle noormehe vastust, koos asukohaga, kust teda leida võib.

«Ma olin nii närvis, sest ma üldse ei oodanud seda!» sõnas Madeline, kuid kahjuks ei leidnud ta noormeest paigast kus arvas teda olevat. 

Veel viimase üritusena püüdis tüdruk teha story, milles ütles: «Ma lihtsalt otsin Beyonce-poissi..» kui ühtäkki kuulis ta hõiget: «Beyonce tüdruk?» Hääle peale pilku tõstev Madeline nägi otsitud noormeest hoopis kaks korrust kõrgemal. 

Õnnelik paar kohtus lõpuks päris elus ning neil oli paljust rääkida. Kahjuks tegid nad kõikidele koolis kaasa elajatele ühise video, milles teatasid, et kuigi nad on üksteist lõpuks leidnud, on Aidan gei. Sõpradeks jäädakse aga ikka!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles