Lauljatar Lepatriinu kutsub kõiki linnadužungli elanikke oma «puuonni» kontserdile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepatriinu ehk Triinu Paomets.
Lepatriinu ehk Triinu Paomets. Foto: Lepatriinu/Promofoto

Lepatriinu ehk Triinu Paomets kutsub kõiki 26. septembril oma esimese täispika albumi «Treehouse» kordumatule esitluskontserdile, mis toimub ERR-i Raadio 1. Stuudios. 

«Loome sel õhtul ühe müstilise ja muinasjutulise olemise ning pakume võimaluse mõneks hetkeks unustada muu maailm ja sellega kaasnevad mured,» jutustab Lepatriinu.

Kontserdil saadab teda trummar ja klahvimängija Uku Kübar, kellega Triinul on hea lavakeemia ning seljataga pikem koostöö. Albumi valmimisele aitasid kaasa Aivar Surva, Aarto Hiiemaa (Josh Twist), Taavi Paomets (Avoid Dave), Heikko Remmel, Eliise Saar, Elisabeth Grete Talivee, Helen Heinroos jpt . Albumi annab välja Taani indie plaadifirma No Angel Records.

«Treehouse» on mänglevalt kerge, kuid samas kätkeb endas ootamatuid mõjutusi 90ndate hip-hopist, mis on osavalt põimitud popi ja jazzi liini ning karakteri annab albumile iseloomuga indie ja souli mõtlikkus.

Pileteid jagub vaid kiirematele. Müüki tuleb vaid 100 pääset.

Rohkem infot SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles