Video: saudi printsessil varastati Pariisi hotellis 800 000 euro väärtuses ehteid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi Ritz hotell
Pariisi Ritz hotell Foto: Michel Euler / AP/Scanpix

Prantsusmaa pealinnas Pariisis viisid vargad seal luksushotellis ööbinud saudi printsessilt 800 000 euro väärtuses ehteid.

Anonüümseks jääda soovinud printsessi sõnul viidi ta ehted Place Vendôme’i juures asuvast Ritz hotelli apartmendist 7. septembri pärastlõunal, teatab reuters.com.

Pariisi Ritz hotell
Pariisi Ritz hotell Foto: Michel Euler / AP/Scanpix

Hotelli esindaja ja politsei teatel ei leitud märke printsess hotellituppa sissemurdmisest. Printsessi selgituse kohaselt ta ei pannud ehteid seifi, vaid jättis laudadele, kust neid oleks saanud iga seiseneja võtta.

Ritz hotelli juhtkond ei soovinud juhtunut kommenteerida, kuid teatati, et nad teevad politseiga koostööd, et asi lahendada.

Kui see vargus tõele vastab, siis see on sel aastal juba teine selline juhtum selles kuulsate ja rikaste seas populaarses hotellis.

Pariisi Ritz hotell
Pariisi Ritz hotell Foto: MATTHIEU ALEXANDRE / AFP/Scanpix
Pariisi Ritz hotelli Hemingway baar
Pariisi Ritz hotelli Hemingway baar Foto: v.LEROUX+33612239791 / Vincent Leroux/Ritz Paris/Scanpix

Jaanuaris sisenesid relvastatud mehed selle hotelli fuajeesse, kus olid näitusel kallid juveelid ja ehted, mille väärtus ulatus kümnetessse miljonitesse eurodesse.

Prantsuse politsei tabas peaaaegu kohe selle vargusega seotud kolm inimest. Kaks varast pääsesid mootorrolleritel põgenema, kuid kaotasid põgenedes saagiga koti. Politsei teatel olid selles kõik varastatud juveelid ja ehtede alles.

Pariisi esimeses linnajaos asuva Place Vendôme’i ümbruses on palju juveeliärisid ning relvastatud röövid on seal üsna sagedased.

2017. aasta detsembris õnnestus ühel isikul, kes teeskles juveelipoe klienti, viia kaasa 5,5 miljoni euro väärtusega ehted. Ta asendas need odavate koopiatega.

2016. aasta oktoobris viisid vargad ameeriklannast tõsielustaarilt Kim Kardashianilt Ritz hotellist kümneminutilise jalutuskäigu kaugusel asuvast majutuskohast miljonite eurode väärtuses ehteid.

Pariisi politsei teatel hoitakse piirkonnal ööpäev läbi silm peal, kuid seni ei ole suurema politseiressurssi sinna suunamine vargaid kuigivõrd takistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles