TOP 25: TTÜ tantsutüdrukutest Putini särgi soetamiseni - siin on Elu24 fotograafi valik nädala kuumimatest kaadritest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

September on igati vägeva alguse saanud, seda kinnitavad ka möödunud nädalal toimunud üritused. Elu24 fotograaf on välja valinud aga kõige kirkamad hetked - vaata, mida põnevat eelmisel nädalal korda saadeti! Vaata galeriid!

3. septembril toimusid Tallinna Tehnikaülikoolis tantsutüdrukute ja saltopoiste uue hooaja katsed. Kohale ilmus rohkelt huvitundjaid, kes pidid tegema kõiksugu pööraseid vempe.

Prooviesinemised toimusid esmaspäeval ja teisipäeval. Seda, mille põnevaga prooviesinejad hakkama said, näed SIIT!

6. septembril esitles Vaiko Eplik Viru Keskuse Rahva Raamatu õdusas õhustikus oma uut plaati «Uus karjäär uues linnas». Tegemist on Epliku kümnenda kauamängitavaga. 

Emotsioonirohket galeriid plaadiesitluselt näed SIIT!

7. septembri õhtul sai Balti Jaama turul ostelda ja tantsu lüüa kuni südaööni, sest taaskord toimus meeleolukas Ööturg. 

Õhtu tipphetkedeks olid 2 Quick Start’i ja Jüri Pootsmani kontserdid, mis tõid tantsima ka kõige tagasihoidlikumad turukülalised.

Galeriid näed SIIT!

7. septembril tähistas TV3 oma 22. sünnipäeva ning maha peeti vägev pidu. Kohal olid mitmed Eesti staarid ja loomulikult ka Elu24, et tuua teieni kõikse paremad palad.

Vaata galeriid SIIT!

8. ja 9. septembril toimub Maardus Kellamäe pargis iga-aastane laat Sügiskarussell. Igal aastal suureneb laadaliste arv, sellel aastal oodatakse ligi 700 kauplejat Eestist, Lätist, Leedust Venemaalt ja Ukrainast.

Sel korral oli võimalik endale laadalt soetada ka Putini t-särk. Vaata galeriid SIIT!

9. septembril toimus Tallinna maraton. Poolmaratonil osales ka president Kersti Kaljulaid, kes saavutas parema koha kui mullu - saavutades 929. koha.

Enne ise jooksurajale asumist andis president hommikul kell 9 stardi täispikal maratonil osalenud jooksjatele.

Vaata jooksugaleriid SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles