Vaata, kui julged: hittõuduka «Nunn» peletislike ürpide all peitub väga huvitav naine

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Kurja kutsumise» fännide rõõmuks sai filmisaagast tuntud eriti jube deemonnunn omale päris oma prequel- ehk eelloofilmi , et veelgi efektiivsemalt kinokülastajate verd tarretada. Õudusfilm «Nunn» tõusis avanädalavahetusel ka ka eestlaste lemmikuks. Kuid kes ometi sai oma ülesandeks filmi nimel selleks kohutavaks tondiks kehastuda?

Selleks õnnelikuks oli 41-aastane ameeriklannast näitleja Bonnie Aarons, kes võib tulla tuttav ette «Printsessi päevikute» filmidest. New Yorgist pärit naisele ennustati alati edu näitlejana, kuna tal juhtub olema väga iseäralik nina. Nii ka läks: esmalt saabusid mitmed rollid reklaamides ja lühifilmides ning peagi viis tee Hollywoodi. Sagedasti õnnestub tal teha rolle just õudusfilmides või jubedavõitu rollides («Mulholland Drive» filmis mülkakodutu, prostituut filmis «Exit To Eden») ning tuleb tunnistada, et nina on naisel tõesti silmapaistev. Küll aga pole nina Aaronsi ainus talent ning ka näitlejana on ta muljetavaldav: muu hulgas astus ta üles Oscari-filmis «Õnneteraapia» koos Jennifer Lawrence'i ja Bradley Cooperiga.

Olgugi et peamine leib tuleb naisele õudukatest, siis on talle kahtlemata õnnistatud ka koomikuandega, mida näeb ka punase vaiba intervjuudest:


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles