Mis toimub? Eesti juutuuberi Nele Kirsipuu kanal on teadmata põhjusel kadunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele Kirsipuu
Nele Kirsipuu Foto: Nele Kirsipuu/ Erakogu

Eesti juutuuber andis Instagrami vahendusel teada, et tema YouTube'i kanal, mille kallal ta on neli aastat tööd teinud, on teadmata põhjustel kadunud.

«Nii mõnigi teist on märganud, et minu kanalit ja ühtegi videot YouTube'is enam ei eksisteeri. Viis päeva tagasi tekkis mul kasutajasse sisse logides tõrge ja avastasin, et minu kanal on YouTube'i poolt katkestatud või siis kustutatud. Esimese hooga ei saanud midagi aru, sest ühtegi selgitust otsuse kohta mulle automaatne teade ei andnud,» kirjutas tüdruk oma jälgijatele. 

«Teiste sisuloojate olukordi uurides tundub, et minu juhtum ei ole kanali ja videote sisuga seotud, vaid muu süsteemi veaga, aga ma ei tea veel midagi kindlalt öelda, sest info puudub. Ainus vastus, mida YouTube'i abist saanud olen on, et asja uuritakse. Loodetavasti saan varsti asja korda ja teile taas oma videoid läbi YouTube'i jagada,» lisas ta.

«Tänan kõiki, kes on mind sellel keeruliselt hetkel aidanud, lahendusi pakkunud ja kaasa elanud. Küll saab korda! Ja kui minu nelja aasta pikkune töö YouTubei kanaliga kaob, siis on vähemalt kõik minu oskused videoid teha minus alles,» ütles Nele lõpetuseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juhtunud on kummaline lugu. Nii mõnigi teist on märganud, et minu kanalit ja ühtegi videot YouTube'is enam ei eksisteeri. 5 päeva tagasi tekkis mul kasutajasse sisse logides tõrge ja avastasin, et minu kanal on YouTube'i poolt katkestatud või siis kustutatud. Esimese hooga ei saanud midagi aru, sest ühtegi selgitust otsuse kohta mulle automaatne teade ei andnud. Teiste sisuloojate olukordi uurides tundub, et minu juhtum ei ole kanali ja videote sisuga seotud, vaid muu süsteemi veaga, aga ma ei tea veel midagi kindlalt öelda, sest info puudub. Ainus vastus, mida YouTube'i abist saanud olen on, et asja uuritakse. Loodetavasti saan varsti asja korda ja teile taas oma videoid läbi YouTube'i jagada. Tänan kõiki, kes on mind sellel keeruliselt hetkel aidanud, lahendusi pakkunud ja kaasa elanud. Küll saab korda! Ja kui minu 4 aasta pikkune töö YouTubei kanaliga kaob, siis on vähemalt kõik minu oskused videoid teha minus alles ???

A post shared by Nele Kirsipuu (@nelekirsipuu) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles