Superkokast superkangelaseks: Jamie Oliver peatas sissemurdja otse teolt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver
Jamie Oliver Foto: SCANPIX

Staarkokka Jamie Oliveri on pärast tema julget, kuid ohtlikku, tegutsemist kangelaseks nimetama hakatud. Isetu teoga hakkama saanud Oliver peatas sissemurdja otse tema Põhja-Londoni kodu ees.

Jamie Oliver sattus vargaga kokku teisipäeva õhtul, kuid selle asemel, et lasta kurjategijal minna, jooksis kokk talle järgi, püüdis ta kinni ja hoidis teda seni, kuni politsei kohale tuli, kirjutas Metro.

43-aastane mees kaitses oma naist ja viit last, kes tundsid surmahirmu oma 8,9 miljonit naela maksnud kodus. Kaheksa magamistoaga häärber on usutavasti üks mitmest võimalikust sihtmärgiks seal kandis tegutsevatele varastele. Üks nendest majadest kuuluvat ka supermodell Kate Mossile.

Kate Moss
Kate Moss Foto: Caters / Scanpix

Allikas sõnas väljaandele The Mirror: «Jamie tähelepanu äratas kõva sagimine tema naabriaias. Ta tahtis uurima minna, milles asi, kuid sattus kohe varsti sissetungijaga vastakuti, kes püüdis ka tema koju sisse murda. Jamie läks täiesti pöördesse ja jooksis vargale mööda tänavat järgi. Kui ta varga viimaks kätte sai, siis väänas Jamie ta pikali maha.»

Telekokk naljatas ja naeris koos politseiga, kui korrakaitsjad teisipäeval umbes kella seitsme ajal õhtul pätile järgi tulid.

James elab koos naise ja viie lapsega - Poppy, 16, Daisy, 15, Petal, üheksa, Buddy, seitse, ja 22-kuuse River Rocketiga - Londonis.

Jools ja Jamie Oliver koos oma lastega
Jools ja Jamie Oliver koos oma lastega Foto: John Stillwell/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Kuid tuleb välja, et see oli täiesti juhus, et rahvusvaheliselt tuntud kokk tol õhtul üldse kodus oli.

Alles eelmisel kuul teatas telekokk, et ta on täielikult pühendunud isa vaid nädalavahetustel. «Ma käin kohal tähtsamatel kooliüritustel ja näen lapsi paaril korral nädala sees,» sõnas Jamie väljaandele «Good Housekeeping», kus ta kirjeldas kui nädalavahetuse isa.

Ta lisas: «Ma olen sellega rahul, ma arvan, et nemad on sellega rahul.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles