Briti paarike ei suutnud teineteisest käsi eemal hoida ja tegid vanainimeste asja võõra mehe silme all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel paaril pole looga mingit pistmist.
Sellel paaril pole looga mingit pistmist. Foto: SCANPIX

Briti paar seksis ajaloolise Horvaatia kuurordi Split põiktänavas. Neid ei häirinud ka asjaolu, et võõrad nende tegevust pealt vaatasid. Aktsioonist tehtud videost on näha, kuidas naise püksid on tema jalgade juures, kui siis naise armuke ta vastu seina tõstab ja hiljem koos maas lõpetavad.

Kohalikud filmisid kiimast paari pärast seda, kui nad kuulsid põiktänavas mingeid imelikke hääli. Videost on näha, kuidas naine suudles kirglikult ja sügavalt meest, mille järel mees ta vastu seina üles tõstis ja siis nad koos maas seksima hakkasid, kirjutas The Sun. Neid ei häirinud seksimise ajal isegi neist möödunud meessoost jalakäia.

Üks kohalik elanik on pahane: «Briti tüdruk oigas ja see ärgitas üles terve naabruskonna. Ma pidin lapsele selgitama, miks naine nii vali oli, ning ma ütlesin, et tal on paha olla. Nad seksisid vastu seina ja siis maas. Nad olid niivõrd rahulikud, nagu nad oleksid olnud kodus voodis.»

Briti paarike Horvaatias vanainimeste asja tegemas.
Briti paarike Horvaatias vanainimeste asja tegemas. Foto: Kuvatõmmis videost

Videost tehtud kuvatõmmistest on näha, kuidas Briti noored vanainimeste asja teevad.

Teine kohalik rääkis: «Kas neil häbi ei ole? Suurbritannias võib-olla on avalikult hooramine vastuvõetav, aga siin mitte. See ei ole esimene kord, kui noored Briti turistid tänaval seksivad, hoolimata sellest, kes neist mööda kõnnib.»

Kohalikud vaatasid aknast välja, et paremini näha, kuidas britid antiikses Varose piirkonnas teineteise seltskonda naudivad. Üks grupp noori poisse varjas end isegi lähedal oleva müüri taha ja filmisid vaatepilti.

Vaatamata hädakisale, kohalikud elanikud politseid ei kutsunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles