Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Filmikägu: loeme tibusid ehk millised suvised filmid võib võitjateks kuulutada?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Henry Cavill filmi «Võimatu missioon: Tagajärjed» esilinastusel
Henry Cavill filmi «Võimatu missioon: Tagajärjed» esilinastusel Foto: Cheriss May / Sipa USA / Scanpix

Värske «Filmikägu» loeb septembrikuu teises saates suviseid «tibusid» ning vaatavad otsa ka uutele tõmbenumbritele, mis kinodes maandnunud. 

«FK67 vaatab tagasi ja siis kohe edasi. Suvi on ju peaaegu läbi. Kindlasti on ta läbi suviste blockbusterite mõttes. Kes neist väljusid võitjatena Eesti kinodest, saate teada saatest. Teema väga subjektiivse valiku ja vaatame ette sügisele, et noppida kinokavast välja oodatuimad. Uudistes on nii Bondi, Dune'i, Politseiakadeemiat kui The Witcherit. Selle nädala uutest filmidest saavad läbi käidud ulmeline peredraama «Vennas», ühe väga kurja universumi viies film «Nunn», romantiliste komöödiate vihkajatele tehtud romantiline komöödia «Reisisiht-pulm!» ja 25 aastat valminud Terry Gilliami värskeim «Mees, kes tappis Don Quijote»,» tutvustavad oma filme saates juttu kukkuvad Lauri Kaare ja Kristjan Gold. 

Külalist sedapuhku stuudiosse ei tulnud, ent lubatakse järgmine kord see viga parandada. 

Kuula värsket saadet:

Märksõnad

Tagasi üles