Juhtum Soomes: mees peksis autot nii, et veri lendas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vereplekid. Pilt on illustreeriv
Vereplekid. Pilt on illustreeriv Foto: Pavel Bolotov / PantherMedia / Pavel Bolotov/Scanpix

Soome pealinnas Helsingis nähti täna hommikul ebatavalist vaatepilti, milles keegi oli autot peksnud nii, et veri oli lennanud, sest maas oli palju vereplekke.

Verine auto oli Paciuskatu ja Paciuskaari ristmikul, jäädes silma ka politseile, teatab iltalehti.fi.

Pealtnägijad jäädvustasid varahommikul kella 7.00 ajal nähtud masina, mille tagaklaasil oli mõrasid ja ümberringi vereplekke. Politsei eraldas auto ohulintide abil.

Katkine autoklaas. Pilt on illustreeriv
Katkine autoklaas. Pilt on illustreeriv Foto: Piermichele Malucchi / PantherMedia / Piermichele Malucchi/Scanpix

Helsingi politsei teatel jäi see auto politseinikele silma juba kella 2.00 ajal öösel, nad märkasid, et sel põlevad ohutuled.

«Ilmnes, et mees oli vihastanud ja lõi rusikaga autoklaasi katki. Viha põhjuseks oli bensiini lõppemine või midagi sellist ja ta närvid ütlesid üles,» teatas politsei.

Soome politsei
Soome politsei Foto: ALESSANDRO RAMPAZZO / AFP/Scanpix

Politsei võttis mehe kinni, teda kahtlustatakse vandalismis. Ei ole teada, kas kannatada saanud masin kuulub sellele mehele.

Politsei teatel näitas uurimine, et autoklaasil ja auto ümber olev veri on kinnivõetud mehe oma ning juhtumis ei ole midagi kriminaalset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles