Filmi «Stalini surm» režissöör viskas nalja: Trump uimastatakse, viiakse võlts Valgesse Majja ja ta arvab, et on ikka võimul

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump
USA president Donald Trump Foto: JOSHUA ROBERTS/Reuters/Scanpix

Filmi «The Death of Stalin» (Stalini surm) režissöör ja stsenarist Armando Iannucci, keda peetakse nii Euroopas kui USAs poliitilise satiiri kroonimata kuningaks, viskas Twitteris nalja, et ta meeles mõlgub stsenaarium, milles USA president Donald Trump uimastatakse, viiakse võlts Valgesse Majja ja jäetakse mulje, et ta on ikka võimul.

Valede ülalhoidmisse pannakse miljoneid dollareid, sest palgatakse ta meeskonda, senaatoreid, uudisteankruid ja ta esinemistel osalejaid kehastavad näitlejad.

«Väljakutse filmistuudiotele, tehke oma parim pakkumine,» jätkas režissöör.

Režissöör Armando Iannucci
Režissöör Armando Iannucci Foto: Chris Donovan / The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Lehekülje Deadline teatel tundsid selle stsenaariumi vastu huvi mitu suurt Hollywoodi stuudiot ning üks neist tegi juba oma pakkumise.

54-aastane Iannucci kinnitas, et Hollywood on ta stsenaariumist huvitatud ning linateos peaks kandma pealkirja «Fake America Great Again» (Võlts-Ameerika saagu taas suureks). See on viide Trumpi kuulsale lausele Make America Great Again.

«Tundub, et Hollywood on sellest ideest huvitatud. Mis saab edasi?» teatas režissöör.

Näitlejanna Julia Louis-Dreyfus kommenteeris Iannucci tviiti, et tema tahab selles projektis «käpp» olla.

Iannucci tegi Twitteris veel ühe nalja, et mis saab siis, kui Trump asendada ametlikel fotodel pingviiniga. Ta küsis, et kas pildid kaotavad siis oma mõtte ja Trump ongi «pingviin», kes tegelikult ei mängi maailma asjade ajamises mitte mingit rolli. 

Selle peale postitati üsna palju fotosid, millel Trumpi asemel on näha pingviini. 

Põhja-Korea liidri Kim Jong-uni ja USA presidendi Donald Trumpj kohtumise foto, millel Trump on asendatud pingviiniga
Põhja-Korea liidri Kim Jong-uni ja USA presidendi Donald Trumpj kohtumise foto, millel Trump on asendatud pingviiniga Foto: Twitter.com
Riigijuhtide kohtumise foto, millel Donald Trump on asendatud pingviiniga
Riigijuhtide kohtumise foto, millel Donald Trump on asendatud pingviiniga Foto: Twitter.com

Itaalia juurtega šoti režissööril Iannuccil on käsil kanali HBO uue komöödiasarja «Avenue 5» tegemine, selles mängivad peaosi Hugh Laurie ja Suzy Nakamura. Uus sari peaks vaatajateni jõudma 2019 lõpul või 2020 alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles